Rik Sançez
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 614
Arkadaşlar ben bir laptop alacaktım hakkında birkaç video izledim cpu su 95 bazen 98 görüyor sıkıntı olur mu sıkıntı oluyorsada düzeltme yöntemi var mıdır?
laptop buOlur sıkıntı 98 derece ne be
Büyük ihtimal kronik ısınma sorunlu bir laptopdur adını verirsen laptobun kesin yanıt verebilir forum
Alma knk Asus msi monster baklaptop bu
Game Garaj Tracer 7T-144
knk monsterdanda herkes şikayetçi amaAlma knk Asus msi monster bak
Ben değilim 2070super i7 10875h var isinmioknk monsterdanda herkes şikayetçi ama
kasası kalitesiz felan diyorlar tuşlar siliniyormuş öyle değilse bilgilendirirsen mutlu olurumBen değilim 2070super i7 10875h var isinmio
T7 1070li kullandım a7 kullandim 1650 li ve şuan T5 v21.3 var 3undede ısınma yaşamadım silinme yaşamadım en kaliteli kasa suanki kullandığım metalik kasa incecik ve klavye tarafı ısınmıyor sadece ortası yön ve wasd tarafı buz gibi 5 6 saat aralksin warzone valorant oynuyorum altına hava alan sogutucu alırsan çok iyi soğutuyorkasası kalitesiz felan diyorlar tuşlar siliniyormuş öyle değilse bilgilendirirsen mutlu olurum
Ki i7 10875 h ve 2070super çok ısınan 2 liT7 1070li kullandım a7 kullandim 1650 li ve şuan T5 v21.3 var 3undede ısınma yaşamadım silinme yaşamadım en kaliteli kasa suanki kullandığım metalik kasa incecik ve klavye tarafı ısınmıyor sadece ortası yön ve wasd tarafı buz gibi 5 6 saat aralksin warzone valorant oynuyorum altına hava alan sogutucu alırsan çok iyi soğutuyor
çok teşekkür ederim ya monster ya da msı alacağım sağolT7 1070li kullandım a7 kullandim 1650 li ve şuan T5 v21.3 var 3undede ısınma yaşamadım silinme yaşamadım en kaliteli kasa suanki kullandığım metalik kasa incecik ve klavye tarafı ısınmıyor sadece ortası yön ve wasd tarafı buz gibi 5 6 saat aralksin warzone valorant oynuyorum altına hava alan sogutucu alırsan çok iyi soğutuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ki i7 10875 h ve 2070super çok ısınan 2 li
Paran varsa kesinlikle Asus msi bak kesinlikle diyorum her mali verdiğin paraya göre kiyasliyicaksin Lenovo da bakabilirsinçok teşekkür ederim ya monster ya da msı alacağım sağol
kasası kalitesiz felan diyorlar tuşlar siliniyormuş öyle değilse bilgilendirirsen mutlu olurum
bu laptopu düşünüyorum ama teknik servise yazdım bir 8 gb ram daha taktırsam kaça patlar diye 700-900 arası diyorAsus'un tuf gaming serisi hariş rog strix serisine bakabilirsin
Msı ise bütün modellerine bakabilirsin herşeyi kaliteli yapıyor şerefsizler
Hp'nin ise omen serisine bakabilirsin
www.n11.com