laptop ısınma sorunu

Rik Sançez

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
614
Arkadaşlar ben bir laptop alacaktım hakkında birkaç video izledim cpu su 95 bazen 98 görüyor sıkıntı olur mu sıkıntı oluyorsada düzeltme yöntemi var mıdır?

Olur sıkıntı 98 derece ne be
Büyük ihtimal kronik ısınma sorunlu bir laptopdur adını verirsen laptobun kesin yanıt verebilir forum

Olur sıkıntı 98 derece ne be
Büyük ihtimal kronik ısınma sorunlu bir laptopdur adını verirsen laptobun kesin yanıt verebilir forum
laptop bu
Game Garaj Tracer 7T-144

14k bütçede farklı markala bakman daha iyi olur. En iyisi ayrı konu aç 14k laptop tavsiyesi diye

kasası kalitesiz felan diyorlar tuşlar siliniyormuş öyle değilse bilgilendirirsen mutlu olurum
T7 1070li kullandım a7 kullandim 1650 li ve şuan T5 v21.3 var 3undede ısınma yaşamadım silinme yaşamadım en kaliteli kasa suanki kullandığım metalik kasa incecik ve klavye tarafı ısınmıyor sadece ortası yön ve wasd tarafı buz gibi 5 6 saat aralksin warzone valorant oynuyorum altına hava alan sogutucu alırsan çok iyi soğutuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

T7 1070li kullandım a7 kullandim 1650 li ve şuan T5 v21.3 var 3undede ısınma yaşamadım silinme yaşamadım en kaliteli kasa suanki kullandığım metalik kasa incecik ve klavye tarafı ısınmıyor sadece ortası yön ve wasd tarafı buz gibi 5 6 saat aralksin warzone valorant oynuyorum altına hava alan sogutucu alırsan çok iyi soğutuyor
Ki i7 10875 h ve 2070super çok ısınan 2 li

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ki i7 10875 h ve 2070super çok ısınan 2 li
çok teşekkür ederim ya monster ya da msı alacağım sağol

kasası kalitesiz felan diyorlar tuşlar siliniyormuş öyle değilse bilgilendirirsen mutlu olurum

Asus'un tuf gaming serisi hariş rog strix serisine bakabilirsin
Msı ise bütün modellerine bakabilirsin herşeyi kaliteli yapıyor şerefsizler :D
Hp'nin ise omen serisine bakabilirsin

Asus'un tuf gaming serisi hariş rog strix serisine bakabilirsin
Msı ise bütün modellerine bakabilirsin herşeyi kaliteli yapıyor şerefsizler :D
Hp'nin ise omen serisine bakabilirsin
bu laptopu düşünüyorum ama teknik servise yazdım bir 8 gb ram daha taktırsam kaça patlar diye 700-900 arası diyor

Geri