Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

ConquerorXIV

80+ Gold
Monitör ihtiyacım var diye 21 sayfayı baştan sona okudum.
Bir tane kendini çok zeki sanan, konuyu baltalayan, monitörü alanlara/alacak olanlara birden fazla kez hakaretvari söylemlerde bulunan arkadaşa forum yönetimi neden ceza vermez pes!
konuda 4-5 cevabım var 21 sayfa alınmaması gerektiği sonucuna varılıyor 21 sayfa okuyup hiçbir şey anlamamışsan asıl sana pes

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Emre
Arkadaslar alan aldi. Almayan vazgecti almadi. Tartisma ortamini surdureceginize. Urunle ilgili aratirma, tespit ve kullanici yorumu olmasi gerekiyor. Cocuk musunuz? İnternet kafe mi burasi ? Urunle ilgili olumsuz yorumlarda olmali ama sizinki artik cingen kavgasina dondu. Susun artik konuyu saptirmayin.

ConquerorXIV

80+ Gold
Arkadaslar alan aldi. Almayan vazgecti almadi. Tartisma ortamini surdureceginize. Urunle ilgili aratirma, tespit ve kullanici yorumu olmasi gerekiyor. Cocuk musunuz? İnternet kafe mi burasi ? Urunle ilgili olumsuz yorumlarda olmali ama sizinki artik cingen kavgasina dondu. Susun artik konuyu saptirmayin.
bir tek alınmaz ben dediğim için bu kronik monitörü alanlar yediremeyip dediğin gibi cingen atışması yapıyorlar.
her zaman ki gibi böyle çok atışanlar olur benimle, işlerine gelmez çünkü.

Kank sen monitörü aldın mı?
bu kronik monitörü niye alayım? alınması gerekeni attım, ben alacak olsam max bütçem 8 olsa attığımı alırdım.

özetlersek '' satıcı 4300e ucuza koymuşuz kazık fiyata 6800e koyalım da kâr edelim '' dediler, bunlar da diğer konunun gazıyla aldılar bende alanlara yazık demiştim fakat konu yanlış yerlere çekildi.

Son düzenleme:

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Oğuz
bir tek alınmaz ben dediğim için bu kronik monitörü alanlar yediremeyip dediğin gibi cingen atışması yapıyorlar.
her zaman ki gibi böyle çok atışanlar olur benimle, işlerine gelmez çünkü.

bu kronik monitörü niye alayım? alınması gerekeni attım, ben alacak olsam max bütçem 8 olsa attığımı alırdım.
Kank o zaman boşver tartışmaya girip, ateşlenmenin bi anlamı yok. Bırak alanlar, kullananlar aralarında tartışsın. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
sinan
Alıp memnun olanlar genelde gelip forumlara yazmazlar. Örnek olarak bakarsan eski aoc konularında bile benimde yorumum yoktur. Forumda yazanların çoğu, sıkıntılarına çözüm bulmak için yazarlar.

Ben konudaki monitörü aldım. Herhangi bir sorun yok ama herkeste olmayacak diye bir şeyde yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayan
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Değer
Alıp memnun olanlar genelde gelip forumlara yazmazlar. Örnek olarak bakarsan eski aoc konularında bile benimde yorumum yoktur. Forumda yazanların çoğu, sıkıntılarına çözüm bulmak için yazarlar.

Ben konudaki monitörü aldım. Herhangi bir sorun yok ama herkeste olmayacak diye bir şeyde yok.
Adam anlamıyor ki :) Önce bunu alanda akıl yok 1000 lira verin daha iyisini alın diyordu, sonra daha iyi dediği daha kötü çıkınca bu sefer de alıp da sorun yaşayanlarla dalga geçmeye başladı. R yapamayınca dişli kırdı eleman :)

ConquerorXIV

80+ Gold
Adam anlamıyor ki :) Önce bunu alanda akıl yok 1000 lira verin daha iyisini alın diyordu, sonra daha iyi dediği daha kötü çıkınca bu sefer de alıp da sorun yaşayanlarla dalga geçmeye başladı. R yapamayınca dişli kırdı eleman :)
bu sendeki hazımsızlık pahalıya aldığın içindir R tak git şimdi

foruma bu monitörü almak için üye olman da ayrı bir komedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Furkan Değer
bu sendeki hazımsızlık pahalıya aldığın içindir R tak git şimdi

foruma bu monitörü almak için üye olman da ayrı bir komedi
Monitörü almak için niye foruma üye olayım? Hepsiburada üyesi olmam yetti :LOL:

Açıkçası böyle bir forumun varlığından haberim yoktu, monitörle ilgili bilgi edinmek için model kodunu Google'da aratınca buldum, sonra da tartışmaya dahil olmak için üye oldum; o yüzden komik bir yanı olduğunu düşünmüyorum :)

Gh0sT9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utkan Basaran
Merhabalar, bende aynı üründen satın aldım Ps5 için 2k 120hz çalıştırır umuduyla ama bilgisi olan var mı bu konuda?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,385
Üyeler
167,970
Son üye
Emirr20
Top Bottom