Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Lenovo Legion R27QE 27" 2k 180Hz 0.5ms Monitör Sepette 6.799TL

kepenss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Mert Can
Allah Allah bak sen şu işe, arkadaşın biri sitedeki verileri karşılaştırıp daha iyisine 1000 TL verin alın diyordu ama kendi attığı videodaki değerlerle bu incelemedeki değerleri kıyaslayınca ortaya ilginç görüntüler çıkıyor :)

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hımm D65-P3 gamut coverage'da benzer sonuçlar ama Lenovo öndeymiş :)

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Kutudan çıktıkları hâlleri ile sRGB profilindeki deltalara bakalım... Aaa o da ne burada da Lenovo daha iyi duruyor ama sonuçta bunlar kalibre edilmemiş, AOC daha pahalı ve daha iyi ürün olduğu için kalibre edilince kesin geçer Lenovo'yu...

Bakalım:
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Aaaa o da ne? Nasıl olur, yine Lenovo'da deltalar daha düşük, gama hedefe daha yakın, CCT kusursuz...

Bak bak, nasıl oldu bu? Sitede öyle yazmıyordu halbuki :)

Tepki sürelerine bakalım...

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

"Daha iyi" monitörün aldığı ortalama sonuç 8,31 ms. Ucuz ve "daha kötü" Lenovo ise 3,96 almış.

Vay be.

Üstelik daha iyi monitörümüz HDMI 2.0 iken daha kötü olan HDMI 2.1 ile geliyor.

:)
bende baktığım zaman lenovo değerlerini iyi görmüştüm, panel kalitesini bilemeyeceğim

Alperrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Alper
alınır mı? hayla rx6700 ekran kartı var

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mehmet
Ergenin teki o eleman engelle geçin.

Son düzenleme:

hayriye

80+ Bronze
alınır mı? hayla rx6700 ekran kartı var
Ne oynadığına bağlı Full hd ne olursa olsun çizgi ip gibi şeylerde insanın zevkini baltalıyor 2Kda ne kadar fark olur bilmiyorum 4K ile arasındaki farkları biliyorum 4K ya olunca tamamen her şey değişiyor imkan varsa alınmalı bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Ömer kerem
Başka forumda biri almış ve ekrana görüntü hiç gelmemiş alan arkadaşlardan biri kullanıp forumda incelemesini paylaşırsa iyi olur

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Başka forumda biri almış ve ekrana görüntü hiç gelmemiş alan arkadaşlardan biri kullanıp forumda incelemesini paylaşırsa iyi olur
Geldiğinde bakarım millet sürekli kötü yorumlar yapıyorsa açmadan geri iadeye gönderirim. Ama youtube de 30q olan modeli gayet güzel ben beğendim. Buda öyledir diye düşünüyorumda bakalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom