Çözüldü✓ Lian Li o11 Vision Compact Alınır mı ?

bu da mantıklı peki sizce daha iyi bi alternatif var mı akvaryum kasada başka model yoksa bunu kesinleştiricem
En çok tercih edilen Vision Compact açıkçası. Ben NZXT kasalara ısınamıyorum o yüzden öneremeyeceğim.

En çok tercih edilen Vision Compact açıkçası. Ben NZXT kasalara ısınamıyorum o yüzden öneremeyeceğim.
tamamdır hocam ben sadece soğutma açısından şüphelerim var mesela bu kasada lian li kendi fanlarını kurduğum zaman sıcaklık problemi olur mu mesela mesh kasalardaki gibi sıcaklık performansı alabilir miyim kaliteli fanlarla

tamamdır hocam ben sadece soğutma açısından şüphelerim var mesela bu kasada lian li kendi fanlarını kurduğum zaman sıcaklık problemi olur mu mesela mesh kasalardaki gibi sıcaklık performansı alabilir miyim kaliteli fanlarla
Mesh kasalar kadar iyi hava akışı alamazsın, ama mesh kasayı da aratmaz.

yani çok soru sordum ama mesela mesh bir kasayla kaç derece fark olur kaliteli fanlarla donatsam bu kasayı soğutma takıntım var da biraz :)

hocam Jumbum Sitesinden aldım vision compact siyah rengi başka yerde yok çünkü stok beklerken şimdi bu da elimden kaçmasın teşekkür ederim öneriniz için kasayı mesh yapıyla kullanacağım daha iyi hava akışı olur

Geri