Neler Yeni

🔥İndirim LOGITECH G G435 2069₺

E hocam bu %25 daha pahalı zaten, eğer iyiyse normal değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üstelik bluetooth yok galiba.
Bluetooth var. G435 3K civarına satılıyor normalde. Bu fiyattan alanlara yorum yapmıyorum. 2300 oldukça iyi fiyat.

Havit bunun alt kalite çakması hocam, 6 ayda elinizde kalır.
Havit iyi taklit edilmiş bir cloud core wireless benzerii çakma. Elimizde falan kalmaz saçmalama. Hiç bir kulaklık elinizde kalmaz. Bundan iyi olduğunu net söyleyebilirim.

H1 de Bluetooth yok sanki hocam, ben göremedim. G435 i 2069 liradan aldık, 3k dan alınmaz tabii ki.

g435 in malzeme ve ses kalitesi cidden iyi değil, logitech g serisi pek iyi bir seri değil fp açısından. Bence 2069Tllik fiyatınada değmez meraklısı değilseniz.

H1 de Bluetooth yok sanki hocam, ben göremedim. G435 i 2069 liradan aldık, 3k dan alınmaz tabii ki.
Pardon. Type-c olduğu için telefonlara öyle bağlanıyordu onu unutmuşum.

bu arada ben alttaki mesajı gördüm, ona itafen yazdım. Aldıysanız hayırlı olsun.

Havit iyi taklit edilmiş bir cloud core wireless benzerii çakma. Elimizde falan kalmaz saçmalama. Hiç bir kulaklık elinizde kalmaz. Bundan iyi olduğunu net söyleyebilirim.
Siz onu alın hocam, ben havit alacak kadar zengin değilim.

Bende g635 var arkadasim verdi. Sadece merakimdan soruyorum suan guncel hangi urunle benzer kaliteyi sunuyor. Mesela bu konustugunuz urunden daha iyi mi ?

Geri