Neler Yeni

Yardım Logitech G29 almalı mıyım?

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
arkadaşlar günaydın öncelikle, kendime direksiyon seti almak istiyorum aklımda bir direksiyon seti vardı fakat emin olamadım bazı kişilerin yorumunu görünce. logitech g29 alıcaktım yurt dısından 250 dolar civarı bir fiyatı var. logitech g29 seti alınır mı ? yoksa thrustmaster mı bakayım lütfen açıklayıcı ve düzgün şekilde anlatır mısınız. bu arada öyle profesyonel bir simracingci falan değilim sadece assetto olsun forza horizon 4 olsun the crew 2 olsun böyle oyunlarda keyifli ve gerçekci bir fedback şeklinde oyun oynamak istiyorum sizde ne yapmalıyım ?

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
arkadaşlar günaydın öncelikle, kendime direksiyon seti almak istiyorum aklımda bir direksiyon seti vardı fakat emin olamadım bazı kişilerin yorumunu görünce. logitech g29 alıcaktım yurt dısından 250 dolar civarı bir fiyatı var. logitech g29 seti alınır mı ? yoksa thrustmaster mı bakayım lütfen açıklayıcı ve düzgün şekilde anlatır mısınız. bu arada öyle profesyonel bir simracingci falan değilim sadece assetto olsun forza horizon 4 olsun the crew 2 olsun böyle oyunlarda keyifli ve gerçekci bir fedback şeklinde oyun oynamak istiyorum sizde ne yapmalıyım ?
Logitech dişli sistem kullandığı için orta seviye için iyidir. Thrustmaster'ın bana kalırsa alınabilecek en f/p ürünü t300rs dir yaklaşık 300 320 dolar diye biliyorum.

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Logitech dişli sistem kullandığı için orta seviye için iyidir. Thrustmaster'ın bana kalırsa alınabilecek en f/p ürünü t300rs dir yaklaşık 300 320 dolar diye biliyorum.
dişli sistemin çok fazla eksi yanı olur mu hocam? thurstmaster kayışlı sistemler kullanıyordu.

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
dişli sistemin çok fazla eksi yanı olur mu hocam? thurstmaster kayışlı sistemler kullanıyordu.
Olmaz ancak dişli 60fps gibiyse kayışlı 360fps dir. Ben olsam kesinlikle aradaki farkı verirdim. Ancak g29'un pedalları daha iyi. Thrustmaster'ın pedal ve frenleri alınmayacaksa ben g29 alırdım. Hele ilk deneyiş için g29 çok çok güzel gelecektir.

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
Olmaz ancak dişli 60fps gibiyse kayışlı 360fps dir. Ben olsam kesinlikle aradaki farkı verirdim. Ancak g29'un pedalları daha iyi. Thrustmaster'ın pedal ve frenleri alınmayacaksa ben g29 alırdım. Hele ilk deneyiş için g29 çok çok güzel gelecektir.
anladım hocam. zaten cok profesyonel birisi değilim sadece arkadaslarımda forza da falan eğlenceli ve gerçekçi bir şekilde araba oyunu oynamak istiyorum. g29 tercihim olacaktır ozaman ilginiz alakanız için size teşekkür ederim. iyi sabahlar

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
anladım hocam. zaten cok profesyonel birisi değilim sadece arkadaslarımda forza da falan eğlenceli ve gerçekçi bir şekilde araba oyunu oynamak istiyorum. g29 tercihim olacaktır ozaman ilginiz alakanız için size teşekkür ederim. iyi sabahlar
Ne demek rica edeerim. G29 sizi oldukça tatmin edecektir. İyi oyunlar şimdiden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
G29 sizin işinizi görür.Thrustmasteri genelde asetto corsa hastaları alıyor :)

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
G29 sizin işinizi görür.Thrustmasteri genelde asetto corsa hastaları alıyor :)
hahaha. tamamdır g29 alıcam shifteriyla beraber malzeme kalitesi ve pedalları daha kaliteliymiş g29un sadece dişli sistemine tepki gösteriyorlar. bir kaç sayfada thrustmasterin sorunlarını okuyunca g29 un dişli sistemine okey dedim :) yanma sorunu çalışmama sorunu motor arızası falan veriyormuş. amaaan boşver kayışlı sistemi ben keyifli ve sorunsuz şekilde g29 umla oynarım yeter bana o :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Doğukan
hahaha. tamamdır g29 alıcam shifteriyla beraber malzeme kalitesi ve pedalları daha kaliteliymiş g29un sadece dişli sistemine tepki gösteriyorlar. bir kaç sayfada thrustmasterin sorunlarını okuyunca g29 un dişli sistemine okey dedim :) yanma sorunu çalışmama sorunu motor arızası falan veriyormuş. amaaan boşver kayışlı sistemi ben keyifli ve sorunsuz şekilde g29 umla oynarım yeter bana o :)
G29 gayet güzel logitech yapıyor bu işi yanma , çalışmama gibi bir sorun olmaz ben 2018den beri kullanıyorum sıkıntı yok hayırlı olsun :)

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Efe Şallı
Şuan bayadır kullanıyorsun peki bende almalı mıyım? Tak tuk sesler geliyor mu? Lütfen cevap ver :7

Yiğit kuzutürk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Yiğit
Şuan bayadır kullanıyorsun peki bende almalı mıyım? Tak tuk sesler geliyor mu? Lütfen cevap ver :7
haha tam zamanında gördüm , direksiyon her haliyle on numara. kurulumu çok basit sadece ince bir masa gerekiyor sabitlemek için. kutu içeriğinden debriyajlı pedal ve direksiyon çıkıyor (logitech g29). kurulumu çok basit oyun ayarları keza öyle. forza horizon 4 , dirt rally 2.0 , ets 2 the crew 2 assetto corsa gibi oyunları oynadım. zaten direksiyon üst düzey bir direksiyon olduğu için orda g29 u algılıyolar ve ayarları yapıyor tabii sen de kişilelleştirebiliyosun. software sini kesinlikle yükle LOGİTECH GHUB diye geçiyor ordan da sertlik derece pedal ayarlarını yapıyosun. hissiyatı bana vermiş olduğu geri tepkimeleri H A R İ K A özellikle ets 2de yolu hissederek gidiyosun doğru ayarları yaptıysan oyunlardaki ayarlar biraz zaman alabiliyor ben bile yeni yeni oturttum forza 4 ü falan. onun dışunda kullanırkan hiç bir şekilde tak tuk sesle karşılaşmadım. ets 2 de titreşimler yüksek olmasına rağmen. kayışlı sistemin bir sesi var ama sanki rüzgar sesi gibi bir şey rahatsız etmiyor zaten kulaklık takıyorum hiç duymuyorum dediğim sesi kulaklık yokken duyuyorum. hissiyatı zaten harika 900 derecenin vermiş olduğu zevkte cok güzel hissiz bir direksiyon değil. birde senin dediğin takır tukur sesler eğer herşeyi fullediysen (forcefeedback) bir yere çarptığında atıyorum ets 2 de bariyere çarptın direksiyon sanki gerçekte çarpmış gibi oluyor denmişliğim var. bence hoş :D ben sevdim yani eksi yönlerinden bahsedicek olursak kayışlı sistemden hoşnut değil bazıları ben öyle aman aman bi fark göremedim gerçekten logitechin kendi kaliteside işin içinde. pedalları zaten her profosyonel kullanıcının dediği gibi direksiyon setlerinin içinde en iyisi. her pedalın kendisine özel sertliği mevcut direksiyonu sabitlemek zaten kolay hiçbir şekilde hareket etmiyor . ürüne 10/9. almayı düşünüyorsan bütçende 5 bin tl yi aşamıyorsa kesinlikle almalısın şiddetle tavsiye ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Efe Şallı
haha tam zamanında gördüm , direksiyon her haliyle on numara. kurulumu çok basit sadece ince bir masa gerekiyor sabitlemek için. kutu içeriğinden debriyajlı pedal ve direksiyon çıkıyor (logitech g29). kurulumu çok basit oyun ayarları keza öyle. forza horizon 4 , dirt rally 2.0 , ets 2 the crew 2 assetto corsa gibi oyunları oynadım. zaten direksiyon üst düzey bir direksiyon olduğu için orda g29 u algılıyolar ve ayarları yapıyor tabii sen de kişilelleştirebiliyosun. software sini kesinlikle yükle LOGİTECH GHUB diye geçiyor ordan da sertlik derece pedal ayarlarını yapıyosun. hissiyatı bana vermiş olduğu geri tepkimeleri H A R İ K A özellikle ets 2de yolu hissederek gidiyosun doğru ayarları yaptıysan oyunlardaki ayarlar biraz zaman alabiliyor ben bile yeni yeni oturttum forza 4 ü falan. onun dışunda kullanırkan hiç bir şekilde tak tuk sesle karşılaşmadım. ets 2 de titreşimler yüksek olmasına rağmen. kayışlı sistemin bir sesi var ama sanki rüzgar sesi gibi bir şey rahatsız etmiyor zaten kulaklık takıyorum hiç duymuyorum dediğim sesi kulaklık yokken duyuyorum. hissiyatı zaten harika 900 derecenin vermiş olduğu zevkte cok güzel hissiz bir direksiyon değil. birde senin dediğin takır tukur sesler eğer herşeyi fullediysen (forcefeedback) bir yere çarptığında atıyorum ets 2 de bariyere çarptın direksiyon sanki gerçekte çarpmış gibi oluyor denmişliğim var. bence hoş :D ben sevdim yani eksi yönlerinden bahsedicek olursak kayışlı sistemden hoşnut değil bazıları ben öyle aman aman bi fark göremedim gerçekten logitechin kendi kaliteside işin içinde. pedalları zaten her profosyonel kullanıcının dediği gibi direksiyon setlerinin içinde en iyisi. her pedalın kendisine özel sertliği mevcut direksiyonu sabitlemek zaten kolay hiçbir şekilde hareket etmiyor . ürüne 10/9. almayı düşünüyorsan bütçende 5 bin TL yi aşamıyorsa kesinlikle almalısın şiddetle tavsiye ediyorum.
eyw knk bu dediğini dikkate alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,975
Üyeler
163,920
Son üye
musakrks
Top Bottom