haha tam zamanında gördüm , direksiyon her haliyle on numara. kurulumu çok basit sadece ince bir masa gerekiyor sabitlemek için. kutu içeriğinden debriyajlı pedal ve direksiyon çıkıyor (logitech g29). kurulumu çok basit oyun ayarları keza öyle. forza horizon 4 , dirt rally 2.0 , ets 2 the crew 2 assetto corsa gibi oyunları oynadım. zaten direksiyon üst düzey bir direksiyon olduğu için orda g29 u algılıyolar ve ayarları yapıyor tabii sen de kişilelleştirebiliyosun. software sini kesinlikle yükle LOGİTECH GHUB diye geçiyor ordan da sertlik derece pedal ayarlarını yapıyosun. hissiyatı bana vermiş olduğu geri tepkimeleri H A R İ K A özellikle ets 2de yolu hissederek gidiyosun doğru ayarları yaptıysan oyunlardaki ayarlar biraz zaman alabiliyor ben bile yeni yeni oturttum forza 4 ü falan. onun dışunda kullanırkan hiç bir şekilde tak tuk sesle karşılaşmadım. ets 2 de titreşimler yüksek olmasına rağmen. kayışlı sistemin bir sesi var ama sanki rüzgar sesi gibi bir şey rahatsız etmiyor zaten kulaklık takıyorum hiç duymuyorum dediğim sesi kulaklık yokken duyuyorum. hissiyatı zaten harika 900 derecenin vermiş olduğu zevkte cok güzel hissiz bir direksiyon değil. birde senin dediğin takır tukur sesler eğer herşeyi fullediysen (forcefeedback) bir yere çarptığında atıyorum ets 2 de bariyere çarptın direksiyon sanki gerçekte çarpmış gibi oluyor denmişliğim var. bence hoş
ben sevdim yani eksi yönlerinden bahsedicek olursak kayışlı sistemden hoşnut değil bazıları ben öyle aman aman bi fark göremedim gerçekten logitechin kendi kaliteside işin içinde. pedalları zaten her profosyonel kullanıcının dediği gibi direksiyon setlerinin içinde en iyisi. her pedalın kendisine özel sertliği mevcut direksiyonu sabitlemek zaten kolay hiçbir şekilde hareket etmiyor . ürüne 10/9. almayı düşünüyorsan bütçende 5 bin TL yi aşamıyorsa kesinlikle almalısın şiddetle tavsiye ediyorum.