❌İndirim Bitti! LOGITECH MX MASTER 3S 3.349 TL

bilgisayar bu hocam oyun da oynarsın pdf de okuyup yazarsın ben ikisini de yapıyorum. bu mousenin herhangi ergo bir mousenin üstüne koyabileceği özelliği bir tek vertical scrollu var.
ayrıca 141 gram olması da cabası.
ve hayır hafif mouse sadece oyunda işe yaramıyor genel olarak bilgisayar kullanma konforunu arttırıyor. kalkıp da 50-60 gram olmasını beklemiyorum ama 141gram mouse olabileceğini ilk defa öğrendim g502 bile bütün ağırlıkları ile o kadar ağır değil. bu mouseyi kullandıktan sonra bütün bilek güreşlerini kazanırsınız bardağın dolu tarafından da bakmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

hocam size örnek olsun logitech trackball kendisi 142 gram ağırlığında. neden bu kadar ağır derseniz bunda fareyi soldaki topla hareket ettiriyorsunuz. bu yüzden de mousenin aslında masada hiç hareket etmemesi lazım o yüzden 142 gramda oldukça ağır bir şekilde dizayn etmişler
Hocam ağırlık konusunda haklısınız fakat, oyun için oyun mousesi, ofis işleri içinse ofis mousesi kullanılması daha sağlıklı kalır, bu kişiden kişiye değişir tabi ki, düzgünce açıklamanız için teşekkür ederim, fakat ben oyun mousesi ile ofis işleri yapmakta zorlanıyorum, bu başlıkta bulunan mouse işime çok yarıyor, size yaramıyor olabilir, tabi ki günümüz tr ekonomisinde bir kere para vermek isteyebilirsiniz, her işimi görsün diyebilirsiniz ama bu kişiden kişiye değişir.
Ama diğer arkadaşların hiçbir argüman sunmadan saçma saçma konuşmaları mantıklı değil, keşke sizin gibi teknik konuşup tartışsalardı.

Geri