❌İndirim Bitti! LOGITECH MX MASTER 3S 3.349 TL

IcelY0

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhabalar,
Bayadır almak istiyordum 4000 TL Bandından 3800 TL'ye oradan da 3350 TL'ye düştü direkt çektim, almak isteyen olursa paylaşıyorum.

1751956551729.webp

Son düzenleme:
Merhabalar,
Bayadır almak istiyordum 4000 TL Bandından 3800'e oradan da 3500'e düştü direkt çektim, almak isteyen olursa paylaşıyorum.

ne işe yarıyor ki bu çok da çirkin

Prime acilisinda anlik 3000 tl idi. 00:00 da acildi 00:05 de tukendi. Alayim yedek dursun dedim. Sonra vazgectim.

çok iyi mouse ofiste kullanıyorum ama bu kadar eder mi ondanda emin değilim

çok iyi mouse ofiste kullanıyorum ama bu kadar eder mi ondanda emin değilim
Hocam bence şu sıralar dolar 40'tlyi gördü artık bu mouse'yi büyük indirimler hariç 3800 4000 TL bandının altına indiğini göremeyiz gibi.

Logitech mouse cift tıklama ve algılamama problemi var. Kullandigim 2 logitech mouse ayni sorunu yaşadım ve iade ettim. Alacak arkadaşların bilgisine, İnternet'e böyle çok şikayet var

Logitech mouse cift tıklama ve algılamama problemi var. Kullandigim 2 logitech mouse ayni sorunu yaşadım ve iade ettim. Alacak arkadaşların bilgisine, İnternet'e böyle çok şikayet var
Hocam fan boyluk değil, çalıştığım iş yerinde logitech mouse'lerinden kullanıyoruz, kablosuzundan kablolusuna kadar, şimdiye kadar ve kendi kullandıklarım da dahil çift tıklama hiç denk gelemedim, çoğu insan söylüyor bu durumu ama bana denk gelmedi umarım aldığım mx master 3s'de denk gelmez :)

İnanılmaz rahat bu, bilgisayar başında iş yapanlar direkt alsın farkı hissedersiniz. Bunun verticalı var o da rahatsız duruyor ama bakmayın acayip iyi.

Olm bu nasıl mouse lan, bu fiyata buna 1000 çekecek mouselar var

Geri