Maksimum 6500tl Telefon Önerisi

1,5 yıldır s20fe kullanıyorum. Hayatımda aldığım telefonlar arasında, parasını sonuna kadar hakeden başka bir telefon daha görmedim. Şiddetle tavsiye ediyorum. Geçen hepsiburada da 6500'dü. Anneme de aldım.
6500e düşen stok ne kadar süre kaldı hatırlıyor musunuz? İndirimler başlamıştı bi baktim tükenmiş, üzüldüm o fiyata kaçırınca, cuma 6850ye düştü öyle aldım.

Bana güveneceğini düşünüyorum. O kadar sohbetimiz oldu. S20 FE SD'den başka cihaz bulamazsın. Yok yani bu bütçede daha iyi gerçekten yok. Şu an benim o kadar bütçem olsa ve telefona ihtiyacım olsa SADECE S20 FE SD alırım. Başka hiçbir cihaza yönelmem. Gerek Samsung kalitesi gerek kamerası gerek işlemcisi. Her şekilde çok iyi. Diğer telefonlardan daha üstün.
Sağol babam

GG ın kırılmayı engellediğini görmedim ben he çizilme olarak 3 ile 5 arasında ciddi fark var ama kırılmaz cam taktırdığın için bir sorun olmaz bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcıya güveniyorum kaç senelik tüccar kendisi güvenilir.

Ekler

• S20424-18443217.png
    S20424-18443217.png
    600.2 KB · Hit: 33
Soru başlıkta telefon alıcam bütçe 6500 fazlası olmasın İPHONE olmasın mümkünse ikinci el bak derler İPHONE istemiyorum poco x3 pro düşünüyorum sizce ne olur
Poco X3 Pro Kullanıyorum Şuanki Fiyatını Haketmiyor Bence S20Fe Snapdragon güzel telefon bakabilirsin ekranı gorilla glass 3 diye sorun olcağını sanmıyorum.

hay böyle şansa aldim 2 gün sonra 350tl fiyatı düştü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acaba iade etmeyi denesem kabul ederler mi?

Son düzenleme:
Geri