Öneri MCHOSE SETİ Klavye/Mouse

swan

80+
Reaksiyon skoru
85
Şimdilik işimi gören klavyem var (Atech b210) faremde var (logitech g102) ileride tek yazılım (marka) üzerinden gitmek istiyorum setimi klavye %98 %75 de olabilir belki filan olabilir fare konusunda g102 den biraz daha küçük olabilir
bütçe: şuan alamıcam ilerisi için birde klavye ve fare için bilek destek önerileri klavyede (klavye boyutunda altına koymak için baskılı yünlü tarzda) Mouse içinde orta veya küçük olabilir baskılı

kulaklık : MCHOSE V9 PRO var

şuan almicam ileride alacam aklımdakiler belli olsun ne alacam diye mose,klavye ve pedler için aklımda bir bütçe yok ama aşağı yukarı 4-5k
O bütçeye maks A5 Ultra ve Ace 60 Pro gelir

Ekler

• msedge_HyCzk1sWqV.webp
    msedge_HyCzk1sWqV.webp
    23.4 KB · Hit: 16
  • msedge_PJ9IbrgXFf.webp
    msedge_PJ9IbrgXFf.webp
    93.1 KB · Hit: 15
Mchose klavyelere baktım da %75 versiyonları bence pahalı, o fiyatlara daha iyi markalar alınabilir. Ben de bir ara klavye, fare ve kulaklık aynı set olsun diyordum da hiç gerek yok bence. Yapacak olsam da Wraith ürünlerini yapardım, bence ne özellik ekleyeceklerini gayet iyi biliyorlar. Diğer firmalar genele ürün yaptığından çok fazla ürün gamı var ve atıyorum bir üründe hoşuna giden tasarım, knob atıyorum diğer donanım olarak iyi üründe olmuyor gibi.

Bence klavye tarafında başka bir marka düşünün.

Bilek destekleri için Temu vb. bakman lazım. Yerelde siyah ve bulutlu versiyonları hariç bilek desteği yok.

Mouse pad olarak Wraith Spirit of Aim veya Poron olanlardan birini alabilirsin.

Kensei de olabilir 50x50 fiyatları uygun. Tasarımlarını belki sevmeyebilirsiniz, ama Hybrid olarak KlasseGear Longteng yerine öneririm.

Yanına da KlasseGear Klasik veya Urzuva'nın desenli modellerinden biri olabilir. Fiyatları uygun, kalınlıkları da kare mouse pad ile aynı.

Ben de kare mouse padin yanında eski mouse padim 70x30 KlasseGear PRO siyah olanını kullanıyorum. Kare mouse pade klavyeyi koyarsanız fareye hareket edecek alan kalmıyor. Yani mouse pad'in dışında kullanmak da hem konforsuz hem de klavye ve fare aralığı açılıyor, rahat olmuyor yani.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Bilgiler için teşekkür ederim öncelikle set olarak haklı olabilirsin bakmak lazım işte Wraith markası nasıl bilmiyorum güzel tasarımları vs var
temuya bakıyordum bende güzel şeyler gördüm alanım küçük olduğu için ya büyük alacam ayrieteden bilek desteği alacam yada sadece klavye ve mouse için bilek desteği de olabilir hemen almicam zaten ne alsam diye kafamda belirlemeye çalışıyorum
20260105_231912.webp
(4 PARMAK)

Bilgiler için teşekkür ederim öncelikle set olarak haklı olabilirsin bakmak lazım işte Wraith markası nasıl bilmiyorum güzel tasarımları vs var
temuya bakıyordum bende güzel şeyler gördüm alanım küçük olduğu için ya büyük alacam ayrieteden bilek desteği alacam yada sadece klavye ve mouse için bilek desteği de olabilir hemen almicam zaten ne alsam diye kafamda belirlemeye çalışıyorum
Alıntıyı görüntüle(4 PARMAK)
Bu alana hem kare mouse pad hem 70x30 mouse pad sığar mı emin olamadım. Ben de 50x50 kare mouse padin yanındaki 70x30 az da olsa masadan sarkıyor.

Belki Steelseries veya Kensei 90x40 mouse padlerini almak daha mantıklı olur.

• Beğen
Bu alana hem kare mouse pad hem 70x30 mouse pad sığar mı emin olamadım. Ben de 50x50 kare mouse padin yanındaki 70x30 az da olsa masadan sarkıyor.

Belki Steelseries veya Kensei 90x40 mouse padlerini almak daha mantıklı olur.

şuan metre yanımda yokda yarın ölçebilirim 90x40 dediğiniz gibi olabilir altda uzun ped ayrı olarakda klavye ve mouse bilek desteği güzel olur değilmi bence güzel olur sizin fikirleriniz nedir acaba

şu güzel miş https://kensei.gg/products/gameneko-90x40-gaming-mousepad

Wraith da önerin varmı peki kablosuz

şuan metre yanımda yokda yarın ölçebilirim 90x40 dediğiniz gibi olabilir altda uzun ped ayrı olarakda klavye ve mouse bilek desteği güzel olur değilmi bence güzel olur sizin fikirleriniz nedir acaba

şu güzel miş https://kensei.gg/products/gameneko-90x40-gaming-mousepad

Wraith da önerin varmı peki kablosuz
Kablosuz klavyelerde gördüğüm %99 mekanik oluyorlar. Genelde de fiyatları ₺2500-4000 arası değişiyor. Bence tamamen tasarım, gasket (yani ses yalıtımı) veya bütçeniz varsa alüminyum kasa ve sesine göre satın alın. Forumda genelde uygun fiyatlı veya en idealine göre alındığından, hep aynı markalar söyleniyor. O yüzden bu konuda bence çok takılmayın tasarımı hangisi hoşunuza gidiyorsa alın. RGB kullanmayacaksanız zaten 4000 MAh bir klavye haftalarca kullanılabiliyor. Eğer RGB kullanacaksanız MAh 8000 tercih edebilirsiniz.

Ben de şu klavye ve fare bilek desteği var. Yalan yok fare desteğini bir ara kullandım, bir tık acıtıyor ama işe yarıyor. Yine de sadece klavye desteğini kullanıyorum. Tamamen klavyeye dayamıyorum daha iyi oluyor.

Ama bu %100 göre istiyorsanız %75 ve bir tık daha yüzeyi farklı şu ürünler de alınabilir. Gerçi bu ürünün kumaş olanlarının stokları bitmiş.

Bu da konforlu duruyor. Almanya'dan geldiğinden fiyatı biraz tuzlu ama.

• Beğen
klavye olarak f/p diye düşünüyorum tasarımlı filan düşünüyorum MAh olarakda rgb olması şart değil tasarımı ve sesi iyiyse rgb olması şart değil
destek olarak yurt dışı alabilirim baskı seçeneği fazla

Wraith klavye ve mouse modeli bakmak lazım ozaman f/p olanlardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,330
Üyeler
187,490
Son üye
candar
Geri