Neler Yeni

Metamask güvenilir mi?

y4wuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz Gürbüz
İyi günler. bir satış platformunda oyun hesabımı satıyorum ve satın alacak kişi parayı metamask üzerinden göndermek istiyor. Araştırdığım kadarıyla kriptoyla alakalı birşeymiş. Ben kriptolara falan çok yabancıyım fakat satın alacak kişi ilk parayı atacağını söylüyor. Sizce satmalımıyım?

bythe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Dursun
Güvenme IBAN at IBAN candır :)

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Donald
parayı çekmek için binance tr hesabı açman lazım iban iyidir

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Mert Güler
Metamask güvenilir bir sıcak cüzdandır tabi burada konu karşı tarafın değil sizin ne kullandığınız olacaktır , karşı taraf size parayı eth ile ödemek isterse sizin karşı tarafa binance üzerinden eth adresi vermeniz gerekecek yada karşı taraf bnb ile ödemek isterse siz de bep20 vermeniz lazım

Son düzenleme:

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Donald
Metamask güvenilir bir soğuk cüzdandır tabi burada konu karşı tarafın değil sizin ne kullandığınız olacaktır , karşı taraf size parayı eth ile ödemek isterse sizin karşı tarafa binance üzerinden eth adresi vermeniz gerekecek yada karşı taraf bnb ile ödemek isterse siz de bep20 vermeniz lazım
Soğuk değil, sıcak cüzdan.

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
İyi günler. bir satış platformunda oyun hesabımı satıyorum ve satın alacak kişi parayı metamask üzerinden göndermek istiyor. Araştırdığım kadarıyla kriptoyla alakalı birşeymiş. Ben kriptolara falan çok yabancıyım fakat satın alacak kişi ilk parayı atacağını söylüyor. Sizce satmalımıyım?
Hocam ben bu uygulamada 4 yıl önce 140 dolarlık Eth vardı ancak o dönem küçüktük şifre mifre hiçbirşey kaydetmedim şimdi eth kim bilir ne olmuştur hesabada giriş yapamıyorum 🥲

Top Bottom