Millenicom hakkındaki sorularım

Yiğit Beren

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,785
TürktTelekom kullanıyorum ve 16mbps e 120 tl civarı bir fatura ödüyoruz ben de milenicom a geçmek istiyorum bir kaç sorum olacak

Mahalllede 16mbps destekliyor ama adresimi girdiğimde max 44 diyor 35 mbps lik paket alsam 35 verilir mi yoksa 16 max mı olur?

TürktTelekom kullanıyorum ve 16mbps e 120 TL civarı bir fatura ödüyoruz ben de milenicom a geçmek istiyorum bir kaç sorum olacak

Mahalllede 16mbps destekliyor ama adresimi girdiğimde max 44 diyor 35 mbps lik paket alsam 35 verilir mi yoksa 16 max mı olur?
35 civar verir diye düşünüyorum

35 civar verir diye düşünüyorum
Screenshot_2.png

Umarım verir hocam umarım verir...

TürktTelekom kullanıyorum ve 16mbps e 120 TL civarı bir fatura ödüyoruz ben de milenicom a geçmek istiyorum bir kaç sorum olacak

altyapın max kaç desteklerse o kadar verir adresini sorguladığında alabileceğiniz hız ne yazıyorsa onu alırsınız ben 35mpps lik paket kullanıyorum 40 alıyoruım :D

ben kullanıyorumu memnunum. ama alıcağınız internetı adamlar size turk telekom yada superonlıne altyapısından verıyor. türk telekom için konuşacak olursak binanızda olan türk telekom kutusu maziden kalmaysa internette 10 da alamayabilirsin. yada modemin kötüyse. yada abuk subuk kablo ile internet bağlıyorsan. yada wifi ile bağlanacaksan evinde yeterli kablosuz ağ alanı sağlayamadıysan vs vs vs. istanbul için konuşayım 1 güne bağladılar 1 kere kesildi o da yarım saat sürdü o kadar

Millenicom kullanıcısıyım. 35' lik paket;
1621287361456.png

2 aydır kullanmaktayım, 1-2 sıkıntısını gördüm onu da modemi kapat aç yaptığımda düzeldi. Öneririm.

geçmenizi öneririm.
1621287570631.png
35 lik paket

35 alırsınız. Millenicom öneririm.

Son aylarda bağlantı problemleri yaşıyorum internet olduğu halde evdeki tablet telefon ne varsa hiçbirine internet gitmiyor akşamları düzenli olarak internet kesiliyor modemi kapat aç yapınca düzeliyor tabi bunları yaşayıp yaşamamak altyapınıza bağlı müşteri hizmetleri ve fiyatından memnunum arada sapıtsada fiyat performans olarak tercih etmenizi öneririm

geçen günlerde yaşadığım sorunu anlatayım
internetim ip almıyordu internet ışığı kırmızı yanıyordu ne kadar arasamda sorun çözülmedi bende şikayetvar a konu açtım diğer gün gelip bina altından bir şeyler yapıp düzelttiler 2 gün sonra ne wan ışığı yanıyordu ne de internet 2 gün boyunca ne kimse geldi nede geri dönüş yapıldı 2 gün sonra kendi kendine düzeldi 5 ayda bu 2 sorunu yaşadım 3 gün interneti kullanamadım bunun dışında hız değerleri ping değerleri normal ama superonlıne a göre bir tık daha fazla ping alıyorsun
istanbulda yaşıyorum ve alt yapım çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,634
Üyeler
195,691
Son üye
Xryper
Geri