Millenicomda ki Hız Değerlerim

Uygulamadan şikayet oluşturun bir de hocam

İkisi de aynı sağlayıcıdan veriyordu benzer sorunlar var kablo ihtimali var bence hocam
Valla hocam bilmiyorum ya iki ekip cagiracaklar baksalar yeterli koskocaman millenicom kendi ekipleride var

Valla hocam bilmiyorum ya iki ekip cagiracaklar baksalar yeterli koskocaman millenicom kendi ekipleride var
Şikayet oluşturun bir de uygulamadan dediğim gibi
Aslında bende oluşturdum bende direkt çözüldü olmamıştı çözülene kadar devam etmişti :(

Hocalarım millenicom'a geçtim geçen günlerde ama altyapım 60mbps destekliyor paketim 50mbps ama aldığım hızlar o kadar az ki anlamıyorum neden böyle uploadda sıkıntım yok ama downloadda sıkıntı çekiyorum.
Hocam ben türktelekomda eski evimde aynı sıkıntıları yaşadım. 192.168.2.1 miydi neydi oraya girdiğinizde size kaç mbps internet veriyorlar ve srnj marjları falan onları bir kontrol edin altyapınızın kaldırdığından fazla veriyorlarsa sürekli kopma ve internet hızında sıkıntı oluyor size verilen hızı biraz daha azaltırlarsa düzelebilir belki bir de santrale uzaklığınızda etkiliyor olabilir.

Şikayet oluşturun bir de uygulamadan dediğim gibi
Aslında bende oluşturdum bende direkt çözüldü olmamıştı çözülene kadar devam etmişti :(
Hocam oluşturdum ama sanmıyorum bir şey olacağını
Hocam ben türktelekomda eski evimde aynı sıkıntıları yaşadım. 192.168.2.1 miydi neydi oraya girdiğinizde size kaç mbps internet veriyorlar ve srnj marjları falan onları bir kontrol edin altyapınızın kaldırdığından fazla veriyorlarsa sürekli kopma ve internet hızında sıkıntı oluyor size verilen hızı biraz daha azaltırlarsa düzelebilir belki bir de santrale uzaklığınızda etkiliyor olabilir.
Bu şekilde hocam altyapım 60mbps destekliyor zaten.

Ekler

• Screenshot_2021-03-06-17-53-50-35.jpg
    Screenshot_2021-03-06-17-53-50-35.jpg
    205.3 KB · Hit: 57
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,389
Üyeler
191,086
Son üye