Mining yapınca vergi verilir mi ?

Zebellah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
982
Merhaba bugün miningde 3. günüm ve bazı arkadaşlarım ülkemizde suç, vergi vermen lazım diye birtakım şeyler söyledi. Bunlar ne kadar doğru. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hayır.
1638858523175.png

1 yıldır yapıyorum kimse bir şey kesmedi.
Keserlerse de bizimle uğraşmazlar Binance üzerinden keserler diye düşünüyorum.
Binance de bize yansıtır.
Rahat ol.

Arkadaşların seni biraz kıskanmışlar sanırım :)
Mining yaparken kazandığın paranın vergisini vermiyorsun zaten kesmesi çok mantıksız olur. Ayrıca sen aldığın o elektronik ürünlere ÖTV+KDV+diğer vergilerini ödedin, düzenli elektriğini de ödüyorsun yani vergini zaten veriyorsun.

Şu anda mining den vergi kesilmiyor umarimda kesilmez bir bundan kesilmesi eksik
1 yıldır yapıyorum kimse bir şey kesmedi.
Keserlerse de bizimle uğraşmazlar Binance üzerinden keserler diye düşünüyorum.
Binance de bize yansıtır.
Rahat ol.
Arkadaşların seni biraz kıskanmışlar sanırım :)
Mining yaparken kazandığın paranın vergisini vermiyorsun zaten kesmesi çok mantıksız olur. Ayrıca sen aldığın o elektronik ürünlere ÖTV+KDV+diğer vergilerini ödedin, düzenli elektriğini de ödüyorsun yani vergini zaten veriyorsun.
Çok teşekkürler :)

Duzenli olarak her ay mining parasini binance a atip 50x girip liq oluyorum tavsiye ederim 😉 vergi vermeye sayiliyo mu bu

Elektrikten internetten zaten vergi alınıyor. Bundan alınması saçma olur. Ha şimdi yasa çıkartırlar haksız kazanç vs derler ondan da vergi alırlar. Ben mining yapmıyorum. Zaten geç kaldık. En dandik ekran kartları bile 3-4 bin lira. Maaşımız okadar zaten :D

Hayır şu anlık miningden alınan bir vergi yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,516
Üyeler
187,063
Son üye
seeokfanı3169
Geri