Mining'de aldığım performans çok değişken

B24A.exe

80+
Reaksiyon skoru
44
Gençler normalde asus rog rtx 2060 30 MH üretiyor diye gösteriyor fakat binanceden baktığımda bu değişiklik gösteriyor bazen 45 MH diyor hatta 50 MH dediğide oluyor fakat bazende 19 MH lere kadar geriliyor normal midir bu akış ?

Düşmesini anlarım da yükselmesi tuhaf eğer hiç bir şey yapmadan düşüyorsa buda tuhaf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou hocam ekran kartı MHs değerinde tuhaflık var arkadaşın sen de bir bakar mısın?

Düşmesini anlarım da yükselmesi tuhaf eğer hiç bir şey yapmadan düşüyorsa buda tuhaf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@RevDeisDou hocam ekran kartı MHs değerinde tuhaflık var arkadaşın sen de bir bakar mısın?
Yok kanka kendi çapımda 2-3 ayar yaptım fakat izlediğim videolarda sebepsiz yükselmiyor düşüşü var evet orasını bende kabul ediyorum herzaman aynı kazmaz ortalaması 30.80 oda normal ama zaten 50 lerede çıkıyor mh olarak.

Yok kanka kendi çapımda 2-3 ayar yaptım fakat izlediğim videolarda sebepsiz yükselmiyor düşüşü var evet orasını bende kabul ediyorum herzaman aynı kazmaz ortalaması 30.80 oda normal ama zaten 50 lerede çıkıyor mh olarak.
Bilen birini etiketlerim o benden daha iyi bu konularda

Arada çıkar arada düşer normal

Binance pool' da kazım zorluğu çok yüksek. Yani şanslıysan art arda share bulmuşsa 50' leri görmen normal. Şanssız isen bu değer 15-20' lere de iniyor, bu da doğal.

Son düzenleme:
Kazılan bloğun zorluğuna göre düşüp inmekte, asıl hash gücünü kazım programınızda(Nbminer - Trex - Claymore gibi) görebilirsiniz.

Her havuzda olur inişler çıkışlar. Çünkü her alınan iş sonrası paylaşılan sonuçlar etkiliyor havuza yansıyan mh değerini. Önemli olan 24 saatlik ortalamaya bakmak. Özelliklede binance pool gibi pps sistemlerde.

Geri