https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...-express-4-0-500-gb-m-2-fiyati,232079385.html hepsiburada ekstra 150TL kupon veriyor baya uygun.
Anakartından kaynaklı da olabilirAlcak olanlar 7000-4700MB değerleri doğru değil. 5000/4000 civarı veriyor
Valla biraz önce aldım dostum belki üyeden üyeye fark ediyor olabilir.Kupon yok yanlış bilgi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartından kaynaklı da olabilir
Bilemiyorum premium üyeyim benValla biraz önce aldım dostum belki üyeden üyeye fark ediyor olabilir.
Alakası yok hocam ürün yorumlarını da okursan görürsün zaten anakartım destekliyorKupon yok yanlış bilgi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartından kaynaklı da olabilir
Bilemiyorum premium üyeyim ben
Evet Çin ürünü olduğu için hız belirtilerden daha düşük veriyor ortalama 5500 6000 civarı diyo herkes ama fiyatına göre iyi bunu göze alarak aldım ben açıkçası.
Alakası yok hocam ürün yorumlarını da okursan görürsün zaten anakartım destekliyor
Deme be hocam valla içime kurt düşürdün şimdiBu ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sıfır aldım sistem sürekli mavi ekran verdi. Bulana kadar hatayı canım çıktı çünkü m2 SSD den dolayı olacağı hiç aklıma gelmedi. Başka m2 ile deneyince en ufak problem yok. Servise gönderdim kullanıcı hatası deyip gönderiyorlar. Serviside çöp. Şuan çalışmıyor bozuk ürün elimde kaldı. ÇÖP diyorum sadece.