Neler Yeni

🔥 ModArt PC: "Öyle bir sistem geliyor ki ağzınız açık kalacak!"

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,764
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sağol dostum gönlümden geçen 2k aslında ama. AAA oyunlarda yeterli oluyor mu? Rdr 2 mesela
Warzone oynuyorum 2K 100FPS civarında veriyor. En kötü DLSS açıp FPS arttırma işine gidilir de bende her türlü 2K monitör çok güzel

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
emir yapar
hocam 15klık stoklar ne zaman gelecek
edit: sen de benle aynı fikirdeysen teşekkürler
edit2:emirim afiyet olsun
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...tx-3060-500-16-gaming-sistem-1047177774/detay
Kanka sen bana taktın ya, cidden forumda 5 adet aldım, adet 13.5tan satılık diyenleri görmüyorsunuz burada bana patlamışsınız. Donanım arşivinin sisteminde dahi çıktığı günden sonra videosundan alıntı onlarca ilan gördüm. Böyle düşünerek yaptım. Ki en başta konuda ‘al sat gider mi’ diye sormuştum. Gider dediler.

Bir de birilerini sırf stok kaçırmamak için gelip bot kurmuş insanlar varken burada aciz aciz davranmanın alemi yok. İnsanda zevk heyecan bir şey bırakmıyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Serbest piyasa olduğundan dolayı alıp satmasına kimse bir şey diyemez ama alamayıp da morali bozulan insanlara hava atar gibi cümleler söylemek kimseye yakışmaz elbet.
Hava atar gibi tavır sergilediğim cümlemi yanıtlar mısınız?

Kanka sen bana taktın ya, cidden forumda 5 adet aldım, adet 13.5tan satılık diyenleri görmüyorsunuz burada bana patlamışsınız. Donanım arşivinin sisteminde dahi çıktığı günden sonra videosundan alıntı onlarca ilan gördüm. Böyle düşünerek yaptım. Ki en başta konuda ‘al sat gider mi’ diye sormuştum. Gider dediler.

Bir de birilerini sırf stok kaçırmamak için gelip bot kurmuş insanlar varken burada aciz aciz davranmanın alemi yok. İnsanda zevk heyecan bir şey bırakmıyorsun.

Hava atar gibi tavır sergilediğim cümlemi yanıtlar mısınız?
Daha ilk geceden aynı şekilde videodan ss alıp ilan koyulmuş 5+ ilan var. Üstüme oynamayın .

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Gozalak
h610m de tek m2 yuvası var sanırım...ek olarak ne önerirsiniz elimde 500gb nvme var satıp sata ssd mi alayım ..

normal hdd almak ğek istemiyorum oyunlardaki performansından dolayı
elimde 1tb var zaten yedeklerim vs onda duruyor

880 tl 2 tb bu nasıl mesela
Wd Blue 3.5 Sata Iıı 6gb/s 256MB 2 Tb Hard Disk WD20EZBX

Son düzenleme:

Zathien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Berk
Bu diğer fiyattan stoğa sokacağı 150 adet için zaman verdi mi hiçbir yerde bilen var mı? hocam @levon

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
Bu diğer fiyattan stoğa sokacağı 150 adet için zaman verdi mi hiçbir yerde bilen var mı? hocam @levon
Yarın ya da Pazartesi günü. Ben youtube sa topluluk kısmına yazar veya vir story atarak haber veririm merak etmeyin. Bu tür şeyleri daima takip ediyorum 🥰

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bu adamın sistemleri güzel oluyor beğeniyorum ben. Yine iyi olmuşta al-sat yapanlara ******** demesi çok komik olmuş ki ben almadım bile.
Özellikle @Umav07 şu arkadaşın yorumlara kahkaha attım. Belli ki bir yerden kuyruk acısı var. Ve eminim ki bu sistemi al-sat için alacak olsan tanımadığın bir çocuk sevinsin diye 2-3 bin TLden vazgeçmezdin. Çok zenginim tavırlarını da sal çünkü sosyal medyada zengin ve zeki olmayan adam yok.

Sende haklısın usta valla bilemedim bu alsatçılarda kurtulmanın bi çözümü yok gibi. Her türlü birileri mağdur oluyor alsatçılar dışında.
kanka Türkiye burası hazır paraya kimse hayır demez milyonların da olsa para paradır gözüyle bakıyorlar ben bu sistemi aldım ama ihtiyacım var diye aldım ihtiyacım olmasa dönüp bakmam bile ihtiyacı olan alsın bir sürü çocuk yazı bilgisayarsız geçirdi

levon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Levon Turaç
Bu adamın sistemleri güzel oluyor beğeniyorum ben. Yine iyi olmuşta al-sat yapanlara ******** demesi çok komik olmuş ki ben almadım bile.
Özellikle @Umav07 şu arkadaşın yorumlara kahkaha attım. Belli ki bir yerden kuyruk acısı var. Ve eminim ki bu sistemi al-sat için alacak olsan tanımadığın bir çocuk sevinsin diye 2-3 bin TLden vazgeçmezdin. Çok zenginim tavırlarını da sal çünkü sosyal medyada zengin ve zeki olmayan adam yok.
Valla Al-Sat yapanlara diyorum. Bak hadi bir kaç defa yapılır eyvallah ama 4-5 ayrı hesaptan alınıp komple ticarete dökülmesi çok uyanıklık. Ki bu insanlar vergi de ödemiyor.
Biz youtuberlar istesek yapamaz mıyız?
Bir arkadaş hazır paraya kimse Hayır demez demiş. Ama biz diyoruz şahsen ben diyorum.
Ben elikde 20 tane kart olmasına rağmen mining bile yapmadım. Yani her insan hazır para düşkünü değildir.
Hiç beni pc hocasını veya Abdullahı hazır sistem alıp üstüne 2-3.000tl kar koyup sattığını gördünüz mü?
Kaldı ki biz yapsak varya ekmek peynir gibi de sorgusuz sualsiz alır insanlar.
Biz böyle bir şeyi etik bulmuyoruz. En başta vergi veren satıcıların hakkı yeniliyor sonra da kullanıcıların tabi.
Bu sebeple o hakareti de hakkediyorlar.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Levon'un bu konuya girmesine vesile olan şey nedir yine? Millet iyisiyle kötüsüyle süperiyle berbatıyla sistem yapıyor işte sadece alıp kullanmak bu kadar mı zor geliyor bizim memlekete? Al-sat mevzuları dönmüş ondan.

Top Bottom