𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Paylaşım için teşekkürlerBelki iyi bişey çıkabilir takipte kalın Sistem alacaklar beklesin bence yarını
Paylaşım için teşekkürlerBelki iyi bişey çıkabilir takipte kalın Sistem alacaklar beklesin bence yarını
anlayanlar yazarsa çok memnun olurum rx ekran kartı varsa hiç beklemeden nvdia sistem alacağımsistem daha gelmedi ekrankartının ne oldğunu anlayabiliyormusunuz güç girişi rx serisinden bir şey olacakmış gibi geldi
Bence rtxsistem daha gelmedi ekrankartının ne oldğunu anlayabiliyormusunuz güç girişi rx serisinden bir şey olacakmış gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlayanlar yazarsa çok memnun olurum rx ekran kartı varsa hiç beklemeden nvdia sistem alacağım
dediğim gibi bilimiyorum hocam nvdia kartlarda öyle güç girişi varsa oda olabilirBence rtx
17,5K zor beya. Modart az sistem yapıp ço iyi yapıyor ama yine çok zor.12400F 3060 13,5 12400F 4060 17,5 olur bence.
peki beklemelimiyiz yoksa pckolikteki rtx4060 ı almalımıyız17,5K zor beya. Modart az sistem yapıp ço iyi yapıyor ama yine çok zor.
Taksitli alacaksanız onada çok fazla vade farkı geliyorpeki beklemelimiyiz yoksa pckolikteki rtx4060 ı almalımıyız
peşin alacağım hocamTaksitli alacaksanız onada çok fazla vade farkı geliyor
Ekran kartı İntelin ARC serisine benziyo
Dostum bu fiyata çıkıyorlar derken 13.5 civarına çıkıyor mu? Ona göre beklemeden farklı sistem alacağım.Bu fiyata çıkıyorlar zaten.
Alacağın diğer sistem nedir?Dostum bu fiyata çıkıyorlar derken 13.5 civarına çıkıyor mu? Ona göre beklemeden farklı sistem alacağım.