Neler Yeni

🚨 Modart PC Sistem 10999TL 🚨

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
4 ay önce işlemcisi Ryzen 5 5500 ekran kartı da RX6600 sistemi tam bu fiyata almıştım. Ne hale geliyoruz be usta.
Daha zam geleceğini söylüyorlar 2 ay önce bir sistem almıştım o zamanlar aldığım sistemden iyi ve ucuz sistem çıkınca üzülmüştüm ama çok geçmeden aldığım sistemin ham fiyatı 22-24 arası oldu şuna bakarmısın nerden nereye yani

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Daha zam geleceğini söylüyorlar 2 ay önce bir sistem almıştım o zamanlar aldığım sistemden iyi ve ucuz sistem çıkınca üzülmüştüm ama çok geçmeden aldığım sistemin ham fiyatı 22-24 arası oldu şuna bakarmısın nerden nereye yani
Çok daha büyük zamlar geliyor en basit örnek mazot arttıkça herşeyin fiyatı artar iğneden ipliğe seçimden bu yana mazota %100 zam gelmiş siz hesap edin 4 ay önce filan

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Mert Demir
Eyw cano sırada bence rtx 4060 li sistemler var onlar yaygın hale gelecek
valla rtx 4060 ti 12 gb versiyonu çıksa bütün taşlar oturcak coğu insan daha fazla nvida yönelecekti çıkardılar 16gb versiyonu hazır sistemler 27 binden başlıyor üstelik 1 fps bile fark yok nvida kendi ayağına neden sıkıyor anlamıyorum tamam dlss falan varda kaç tane oyuna gelecek yani bu
16gb vram isteyene kadar rtx 4060 mı kalır zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok daha büyük zamlar geliyor en basit örnek mazot arttıkça herşeyin fiyatı artar iğneden ipliğe seçimden bu yana mazota %100 zam gelmiş siz hesap edin 4 ay önce filan
Evet haklısın. kaç tl zam geldi bunun yansıması 1-2 ayı buluyor sonumuz kötü

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Satılmayan arc750 ve satılmayan 13100f'i güzel fiyattan verelim de stoklar erisin diye çıkılmış sistem. Fiyatı gayet iyi olduğu için alınır.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
valla rtx 4060 ti 12 gb versiyonu çıksa bütün taşlar oturcak coğu insan daha fazla nvida yönelecekti çıkardılar 16gb versiyonu hazır sistemler 27 binden başlıyor üstelik 1 fps bile fark yok nvida kendi ayağına neden sıkıyor anlamıyorum tamam dlss falan varda kaç tane oyuna gelecek yani bu
16gb vram isteyene kadar rtx 4060 mı kalır zaten
4060 12gb pahalı onunla uygun fiyatlı çıkmaz nvdia alanlar FPS e çok bakmıyor stabil olsun diyor neyse fazlasını veririm nvdia alırım diyorlar bu yüzden en çok tercih edilen nvdia oluyor

walter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Harun Önder

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Yeni 250 stok açılmış arkadaşlar ihtiyacınız varsa alın bence ekonomi çok kötü çok

Top Bottom