🚨 Modart PC Sistem 10999TL 🚨

4 ay önce işlemcisi Ryzen 5 5500 ekran kartı da RX6600 sistemi tam bu fiyata almıştım. Ne hale geliyoruz be usta.
Daha zam geleceğini söylüyorlar 2 ay önce bir sistem almıştım o zamanlar aldığım sistemden iyi ve ucuz sistem çıkınca üzülmüştüm ama çok geçmeden aldığım sistemin ham fiyatı 22-24 arası oldu şuna bakarmısın nerden nereye yani

Daha zam geleceğini söylüyorlar 2 ay önce bir sistem almıştım o zamanlar aldığım sistemden iyi ve ucuz sistem çıkınca üzülmüştüm ama çok geçmeden aldığım sistemin ham fiyatı 22-24 arası oldu şuna bakarmısın nerden nereye yani
Çok daha büyük zamlar geliyor en basit örnek mazot arttıkça herşeyin fiyatı artar iğneden ipliğe seçimden bu yana mazota %100 zam gelmiş siz hesap edin 4 ay önce filan

Eyw cano sırada bence rtx 4060 li sistemler var onlar yaygın hale gelecek
valla rtx 4060 ti 12 gb versiyonu çıksa bütün taşlar oturcak coğu insan daha fazla nvida yönelecekti çıkardılar 16gb versiyonu hazır sistemler 27 binden başlıyor üstelik 1 fps bile fark yok nvida kendi ayağına neden sıkıyor anlamıyorum tamam dlss falan varda kaç tane oyuna gelecek yani bu
16gb vram isteyene kadar rtx 4060 mı kalır zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok daha büyük zamlar geliyor en basit örnek mazot arttıkça herşeyin fiyatı artar iğneden ipliğe seçimden bu yana mazota %100 zam gelmiş siz hesap edin 4 ay önce filan
Evet haklısın. kaç tl zam geldi bunun yansıması 1-2 ayı buluyor sonumuz kötü

Satılmayan arc750 ve satılmayan 13100f'i güzel fiyattan verelim de stoklar erisin diye çıkılmış sistem. Fiyatı gayet iyi olduğu için alınır.

valla rtx 4060 ti 12 gb versiyonu çıksa bütün taşlar oturcak coğu insan daha fazla nvida yönelecekti çıkardılar 16gb versiyonu hazır sistemler 27 binden başlıyor üstelik 1 fps bile fark yok nvida kendi ayağına neden sıkıyor anlamıyorum tamam dlss falan varda kaç tane oyuna gelecek yani bu
16gb vram isteyene kadar rtx 4060 mı kalır zaten
4060 12gb pahalı onunla uygun fiyatlı çıkmaz nvdia alanlar FPS e çok bakmıyor stabil olsun diyor neyse fazlasını veririm nvdia alırım diyorlar bu yüzden en çok tercih edilen nvdia oluyor

Yeni 250 stok açılmış arkadaşlar ihtiyacınız varsa alın bence ekonomi çok kötü çok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,558
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri