n7cati
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,266
Selam arkadaşlar , dün xg249cm modelini satın almıştım , gaminggen sağolsun bu sabah kargoya verdi öğlende geldi. Tüm testlerini yaptım , ölü pixel ve ghosting yok,coil whine vs o da yok renk ayarlarınıda yaptım hem osd'den hemde nvidia denetim masasından. Diğer monitörümle aynı yaptım fakat dikkatimi bir şey çekti, 2. monitörüm vg249q1a ve xg249cm 2. monitörümden çok daha iyi renklere sahip ancak beyaz renkte 2. monitörüm çok daha iyi gözüküyor, sebebi nedir acaba? Hangisi gerçek beyaza daha yakın fotoğraf ekledim bakarsanız sevinirim. Soldaki xg249cm , sağdaki ise vg249q1a. Soldaki renk daha sarımsı bir beyaz gibi duruyor normal gelmedi.
Post automatically merged:
Up upSelam arkadaşlar , dün xg249cm modelini satın almıştım , gaminggen sağolsun bu sabah kargoya verdi öğlende geldi. Tüm testlerini yaptım , ölü pixel ve ghosting yok,coil whine vs o da yok renk ayarlarınıda yaptım hem osd'den hemde nvidia denetim masasından. Diğer monitörümle aynı yaptım fakat dikkatimi bir şey çekti, 2. monitörüm vg249q1a ve xg249cm 2. monitörümden çok daha iyi renklere sahip ancak beyaz renkte 2. monitörüm çok daha iyi gözüküyor, sebebi nedir acaba? Hangisi gerçek beyaza daha yakın fotoğraf ekledim bakarsanız sevinirim. Soldaki xg249cm , sağdaki ise vg249q1a. Soldaki renk daha sarımsı bir beyaz gibi duruyor normal gelmedi.
![]()
Son düzenleme: