Garantisi yokBu model ve birkaç modelde bulunan bu panel kronik sorunluydu sanırım garantisi var mı?
@İsimbulamajim
Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:Kullandıgım monitör gitabyte G24F 2 aşağıda uzunlamasına bi çizgi oluştu ve her gün artıyor bu çizgi sayısı nasıl durdurabilirim napabilirim.
Gidişini Seyretmekten başka bir şey yapamıyorum…
Sanırım 10bin civarıKullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Bozulmasını seyretmek dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Yeni monitör için bütçeniz nedir?
Sanırım 10bin civarı
Arkadaşta dell2524H var renk kalitesini beğenmediğini belirttiaz önce bu monitörü 10 790 tl ye almıştım fiyatı artmış biraz ama bir bakın isterseniz![]()
Dell Alienware AW2525HM 24.5 inç Gaming Monitör
NVIDIA G-SYNC Uyumlu, AMD FreeSync Premium ve VESA AdaptiveSync gibi uyarlanabilir senkronizasyon teknolojileri sayesinde oyunlar zahmetsizce akıcı hale gelir.www.gaming.gen.tr
samsung G4 montiöre ne diyorsun peki?
geçmiş olsun, bir şey yapamazsın malesef garantisi bittiyse kullanabildiğin yere kadar kullan yeni bir monitör al, black friday indirimleri yaklaşıyyor o zamanda kadar dayan biraz.Kullandıgım monitör gitabyte G24F 2 aşağıda uzunlamasına bi çizgi oluştu ve her gün artıyor bu çizgi sayısı nasıl durdurabilirim napabilirim.
Gidişini Seyretmekten başka bir şey yapamıyorum…
samsung G4 montiöre ne diyorsun peki?
ne zaman olacak reisim indirimlergeçmiş olsun, bir şey yapamazsın malesef garantisi bittiyse kullanabildiğin yere kadar kullan yeni bir monitör al, black friday indirimleri yaklaşıyyor o zamanda kadar dayan biraz.
kasım aylarının sonuna doğru başlar türkiyede tüm alışveriş siteleri efsane cuma diye bangır bangır reklam verir haberin olmaması imkansız yanine zaman olacak reisim indirimler