MONİTORDE ANİDEN OLUŞAN YAYILAN ÇİZGİ

zelimzhh

80+
Reaksiyon skoru
13
Kullandıgım monitör gitabyte G24F 2 aşağıda uzunlamasına bi çizgi oluştu ve her gün artıyor bu çizgi sayısı nasıl durdurabilirim napabilirim.
Gidişini Seyretmekten başka bir şey yapamıyorum…

Ekler

• IMG_0924.webp
    IMG_0924.webp
    610.3 KB · Hit: 46
  • IMG_0925.webp
    IMG_0925.webp
    154.7 KB · Hit: 49
Kullandıgım monitör gitabyte G24F 2 aşağıda uzunlamasına bi çizgi oluştu ve her gün artıyor bu çizgi sayısı nasıl durdurabilirim napabilirim.
Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Bozulmasını seyretmek dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Yeni monitör için bütçeniz nedir?

Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Bozulmasını seyretmek dışında yapabileceğiniz bir şey yok. Yeni monitör için bütçeniz nedir?
Sanırım 10bin civarı

geçmiş olsun, bir şey yapamazsın malesef garantisi bittiyse kullanabildiğin yere kadar kullan yeni bir monitör al, black friday indirimleri yaklaşıyyor o zamanda kadar dayan biraz.

ne zaman olacak reisim indirimler
kasım aylarının sonuna doğru başlar türkiyede tüm alışveriş siteleri efsane cuma diye bangır bangır reklam verir haberin olmaması imkansız yani :D , 2 2.5 al idare et şimdilik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,687
Üyeler
189,903
Son üye
niğdelması
Geri