Neler Yeni

Monster'a neden kerkes kötü diyor?

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
Forumda laptoplarla alakalı hangi konuya girsem herkes monster'dan uzak dur diiyor fakat kimse seebebini belirtmiyor bende merak ediyorum bu yüzden bu konuyu açtım yardımcı olursanız sevinirim.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Forumda laptoplaela alakalı hangi konuya girsem herkes monster'dan uzak dur diiyor fakat kimse seebebini belirtmiyor bende merak ediyorum bu yüzden bu konuyu açtım yardımcı olursanız sevinirim.
Buralar karışır 🍿🍿🤭🤭

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Forumda laptoplaela alakalı hangi konuya girsem herkes monster'dan uzak dur diiyor fakat kimse seebebini belirtmiyor bende merak ediyorum bu yüzden bu konuyu açtım yardımcı olursanız sevinirim.
Çoğu modeli sadece fiyatı için alınır bazı modelleri gerçekten çok sıkıntılı özellikle ekranları

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bir markanın fanatiği olmak veya ömründe hiç kullanmadığı bir ürünü kötülemek bizde ata sporu.
Bu yüzden X markasının Y ürününe tapanı da bulabilirsin, söveni de bulabilirsin.
Ayrıca,
Her markanın iyi ve kötü ürünleri olabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan
Kötülemek gibi değil de ne kadar ekran kartı, işlmeci vs ssd gibi parçaları normal markalar olsa da anakartları sorunlu olabiliyor bazı modellerin ekranlarında sorun oluyor fakat değişim politikası Monster çok iyi son bir şey daha tam olarak hangi marka bilmiyorum fakat fabrikada marka basımı olduğuna dair bazı söylentiler görmüştüm fakat şu an hatırlamıyorum,malzeme kalitesi anlamında da düşük olan laptopları biraz kalitesiz fakat üfledim kırıldı tarzı değil yine de fiyatı ve servisin vermiş olduğu olanaklardan dolayı tercih edilebilir.

Samurai V

80+
Bir markanın fanatiği olmak veya ömründe hiç kullanmadığı bir ürünü kötülemek bizde ata sporu.
Bu yüzden X markasının Y ürününe tapanı da bulabilirsin, söveni de bulabilirsin.
Ayrıca,
Her markanın iyi ve kötü ürünleri olabiliyor.
Daha önce Monster aldım memnun kalmayınca sattım, geçen " acaba düzelmiş midir ?" diye bakmaya gittim, teknik servisin önünde birsürü insan vardı. Çalışanlar bilgisiz, rtx3060 lı laptopa 3070 li diyorlar. Oyunlarda deneyeceğim diyorum kendi hesabını bağla falan diyorlar, ayrıca sentetik testlere izin vermiyorlar.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Her markanın iyi ve kötü modelleri var
Eğer biri sürekli monster öneriyorsa ondan uzak dur , şayet biri sadece monster kötülüyorsa yine uzak dur.

Açıkçası ben şu anda gereksiz zam yediğini düşünenlerdenim, %5 10 kadar daha ucuzlarsa öneririm.

Samurai V

80+
Kötülemek gibi değil de ne kadar ekran kartı, işlmeci vs ssd gibi parçaları normal markalar olsa da anakartları sorunlu olabiliyor bazı modellerin ekranlarında sorun oluyor fakat değişim politikası Monster çok iyi son bir şey daha tam olarak hangi marka bilmiyorum fakat fabrikada marka basımı olduğuna dair bazı söylentiler görmüştüm fakat şu an hatırlamıyorum,malzeme kalitesi anlamında da düşük olan laptopları biraz kalitesiz fakat üfledim kırıldı tarzı değil yine de fiyatı ve servisin vermiş olduğu olanaklardan dolayı tercih edilebilir.
Çinde üretilen laptoplara logo basıp paket yaptırıyorlar eskiden beri böyle.

Avolay

80+ Gold
Herkes demiyor bir kere kötü deneyim yaşayıp iade alınmasına rağmen kötüleyen kesim var onları gram anlamıyorum.
Bir de markacılık yapanlar var onları anlamaya gerek yok zaten :D
Monster'ın f/p modelleri var belli başlı fiyatındaki laptoplara göre avantajlı olan onlar alınır.
Onun dışında Lenovo ve Asus ile aynı fiyata satılan Abrayı öneremem mesela.
Bilmem anlatabildim mi?
**Monster sorun çıkma olasılığı diğer preminium markalara göre yüksek ancak kolay iade alıyorlar bu yüzden bunu ciddi bir sorun olarak sayamıyorum ben.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Screenshot_79.png

Son düzenleme:

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
an
Herkes demiyor bir kere kötü deneyim yaşayıp iade alınmasına rağmen kötüleyen kesim var onları gram anlamıyorum.
Bir de markacılık yapanlar var onları anlamaya gerek yok zaten :D
Monster'ın f/p modelleri var belli başlı fiyatındaki laptoplara göre avantajlı olan onlar alınır.
Onun dışında Lenovo ve Asus ile aynı fiyata satılan Abrayı öneremem mesela.
Bilmem anlatabildim mi?
**Monster sorun çıkma olasılığı diğer preminium markalara göre yüksek ancak kolay iade alıyorlar bu yüzden bunu ciddi bir sorun olarak sayamıyorum ben.
anladım teşekkür ederim

Forumda laptoplarla alakalı hangi konuya girsem herkes monster'dan uzak dur diiyor fakat kimse seebebini belirtmiyor bende merak ediyorum bu yüzden bu konuyu açtım yardımcı olursanız sevinirim.
İşlemcisi ekran kartı ısınıyor bide ucuz modellerde ekran ve malzeme kalitesi kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,886
Üyeler
165,743
Son üye
zuuks
Top Bottom