Mouse Onerisi (1k-1.5k)

NedoxBey

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
593
Merhabalar anlik olarak G203 Lightspeed kullaniyorum baya memnunum ama ilerde degistirmek icin baska bir mouse bakiyorum. Boyutlari 203 ile yakin olursa sevinirim elime tam oluyor.

Merhabalar anlik olarak G203 Lightspeed kullaniyorum baya memnunum ama ilerde degistirmek icin baska bir mouse bakiyorum. Boyutlari 203 ile yakin olursa sevinirim elime tam oluyor.
kanka sen g203 ls den devam et onun shapesi egg shape olarak da geçer biraz ucube bir shapedir görüşümce. piyasada benzer şekillerde çok fare yok benim bildiğim kadarıyla. bu arada ligtspeed değil lightsync olacak doğrusu.

yeni şeyler denemek isterim illa g203 shapesini aramıyorum dersen el ölçülerini ve tutuşunu söyle yardımcı olmaya çalışayım.

Son düzenleme:
kanka sen g203 ls den devam et onun shapesi egg shape olarak da geçer biraz ucube bir shapedir görüşümce. 1500 lira civarında benzer şekillerde fare yok beni bildiğim. bu arada ligtspeed değil lightsync olacak doğrusu.

yeni şeyler denemek isterim illa g203 shapesini aramıyorum dersen el ölçülerini ve tutuşunu söyle yardımcı olmaya çalışayım.
O boyutlarda demistim. Bu arada yanlis yazmisim kb

hyperx haste kullanıyorum memnunum

Palm grip 18 cm civarlarinda karisim var

ikisi arasından razer olanı öneririm kablosuz alternatif olarak m3 olabilir gibi. ikinci elden bulabilirsen da v2 pro olabilir ayrıca indirime falan girerse 1500 altına düşüyor sıklıkla indirimleri de takip edebilirsin.

razer olanı pazarama üzerinden naysla alırsan 170 tl civarı geri ödeme alabilirsin.

karışım? arada claw falan mı yapıyorsun?

Son düzenleme:

ikisi arasından razer olanı öneririm kablosuz alternatif olarak m3 olabilir gibi. ikinci elden bulabilirsen da v2 pro olabilir ayrıca indirime falan girerse 1500 altına düşüyor sıklıkla indirimleri de takip edebilirsin.

razer olanı pazarama üzerinden naysla alırsan 170 TL civarı geri ödeme alabilirsin.

karışım? arada claw falan mı yapıyorsun?
evet karisik palm ve claw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,782
Üyeler
190,974
Son üye
Vantablack1
Geri