tayfn35
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 775
10 fazla bilevay be 10 yıl önceki araba fiyatlarına şimdi simülasyon bundle'ı alabiliyoruz harika![]()
10 fazla bilevay be 10 yıl önceki araba fiyatlarına şimdi simülasyon bundle'ı alabiliyoruz harika![]()
G29 almayıng29 düşünüyordum parayı verdikten sonra bu alınmalı mı? yoksa bu daha çok profesyonellere mi hitap ediyor giriş seviyesi gibi düşünürsek
hocam bunun sınıırı yok ama çok tutkulu iseniz bunu alınG29 almayın
g29 yazmışım pardon g920 yazacaktım benim hatam bu yüzden mi almayın dedinizG29 almayın
G29 ve G920 aynı set zaten. G920'nin farkı Xbox uyumlu olması ve direksiyon simidindeki bir kaç fark diyebiliriz. Almayın denmesinin sebebi dişli sistem kullanıyor olması. Çok takırtılı çalışıyor ve yüksek ses çıkartıyor.g29 yazmışım pardon g920 yazacaktım benim hatam bu yüzden mi almayın dediniz
2012 model 1.2 tdi polo 41.750 liraya almıştım sıfır -.-'
10 yıl önce Bu seti 200 TL almıştımvay be 10 yıl önceki araba fiyatlarına şimdi simülasyon bundle'ı alabiliyoruz harika![]()
Bundaki dişli sesi kulaklıkla bile duyuluyor .d şuan da fiyatları bedava 3-4k felanda o sese katlanilmaz
Mükemmel ama 20 k altına düşerse peynir ekmek gibi alınır.MOZA R5 Racing Simulator Bundle fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MOZA R5 Racing Simulator Bundle fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Gayış sistem diye biliyorum g29 mekanik çark sisteme sahipbunun g29 ile arasındaki fark ne şimdi bilmediğimden soruyorum
kayış değil direct drive bu kayış dişli o tarz şeyler yok.Gayış sistem diye biliyorum g29 mekanik çark sisteme sahip
Trustmaster daki sistem gibi değil mi direksiyon?kayış değil direct drive bu kayış dişli o tarz şeyler yok.