❌İndirim Bitti! MSI MPG B650 CARBON WI-FI AM5 DDR5 ATX ANAKART | 10.609₺

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,359
Çok iyi anakart ama daha iyi indirimler oluyor alınır mı tartışılır. Ben olsam daha büyük bir indirim beklerim

FİYAT DÜZENLEMESİ: 11,500DEN 10.600 OLARAK DÜZENLENMİŞTİR
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kart hakkında detaylı bilgisi olan varsa değer mi değmez mi söylesin lütfen insanlar faydalansın

Son düzenleme:
Çok iyi anakart ama daha iyi indirimler oluyor alınır mı tartışılır. Ben olsam daha büyük bir indirim beklerim

Kart hakkında detaylı bilgisi olan varsa değer mi değmez mi söylesin lütfen insanlar faydalansın
Ben 1.5 yıldır kullanıyorum. Harika anakart. 7800x3D ile kullanıyorum ve performansının tamamını kayıpsız alıyorum. Fiyat olarak alınır durumda. Tahmini en düşük 10k ya düşer o da sınırlı stok olur çabuk biter.

Ben 1.5 yıldır kullanıyorum. Harika anakart. 7800x3D ile kullanıyorum ve performansının tamamını kayıpsız alıyorum. Fiyat olarak alınır durumda. Tahmini en düşük 10k ya düşer o da sınırlı stok olur çabuk biter.
Teşekkürler bilgilendirme için

Temmuz ayında Amazon’da 9300e almıştım.
Forumda paylaşılmıştı. Ryzen 7 7700 ile kullanıyorum. 11500 fırsat mı bilemiyorum.

9300e alınıyordu bi ara vatanda
Forumda paylaşılmıştı. Ryzen 7 7700 ile kullanıyorum. 11500 fırsat mı bilemiyorum.
Bende yazdım zaten ben olsam daha büyük bir indirim beklerdim diye

9300e alınıyordu bi ara vatanda
Şimdi 10.600'e düşmüş

Şuanda ekran kartı almayacak olsam direkt yapıştırmıştım

Daha iyi diye hatırlıyorum.
yok hocam attığınız anakart mid orta grupta yer alıyor. Carbon wifi modeli high end sınıfta. Asrock Taichi modeli ile karıştırmış olabilirsiniz.

Daha iyi diye hatırlıyorum.
O tomahawk'dan daha iyi olandı diye hatırlıyorum ben. Msi mag B650 TOMAHAWK indirimi de paylaşmıştım orada birisi atmıştı bu daha iyi diye

Yeni çıkacak anakartları beklemek daha mantıklı sonuçta 10k az para değil

Carbon TOMAHAWKdan çok daha iyi heralde bunu atma sebebin pcie 5 olması?
Hayır pcie 4 ekran kartı fakat en üst düzey parça kalitesi MSİ da carbon dadır. Pcie 5 için x670 bakmanız lazım.

Geri