rot ayarı bozuluyormuş demek kiBende de 2900 pro var, bir ara fanı birden hızlanıyordu, uzay montajdayken anakartın altındaki kutuyu biraz sallıyordum fan yavaşlıyordu.
çözüm usta?Çözümü basit bir arıza aslında sadece ses yapar bu.
Dediğiniz şey ne? Yeni bios atınca düzelmişti bu arada.rot ayarı bozuluyormuş demek ki![]()
Garantisi varsa garantiye yollamak gerekli, fanları az kurcalasan sorun çözülür.rot ayarı bozuluyormuş demek ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çözüm usta?
arabalarda direksiyon ayarına denir rot ayarı diyeDediğiniz şey ne?
bios derken usta vbios muGarantisi varsa garantiye yollamak gerekli, fanları az kurcalasan sorun çözülür.
PWM veya BİOS arızası ise daha kolay.
Aynen.arabalarda direksiyon ayarına denir rot ayarı diye
mesela tekerler düz durur ama direksiyon içeriden hafif sağa doğru dönük olur yani direksyona tekerler uyuşmaz rot ayarı yaparlar duzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bios derken usta vbios mu
usta seni yakalamışken sorayım o zaman geçen vbios ile ilgili konu açtım kimse yardımcı olmadıAynen.
Yanlış BİOS atarsan kart brick olur GPU-Z resmini ve kartın tam modelini söyle BİOS'U sana bulayım.usta seni yakalamışken sorayım o zaman geçen vbios ile ilgili konu açtım kimse yardımcı olmadı
vbios güncellemesi yapmak istiyorum herşeyi hazırladım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
yapmak istememin sebebi ise fanlar PC açılırken ya da masaüstünde iken arada bir hızlanıp geri yavaşlıyor normal halinde dönmeye devam ediyor eski kartım böyle değildi
bende vbios duydum ama nasıl yapılır bilmiyorum işte belki çözüm olur diye
Sorun olmaz ama yapmanı önermem, sorun büyük ihtimalle vbios ile alakalı değil.usta benim kart 970 ama sıkıntı olur mu vbios yüklemesi ikisininde aynı mı
Kendine özel Fan Curve yap.usta seni yakalamışken sorayım o zaman geçen vbios ile ilgili konu açtım kimse yardımcı olmadı
vbios güncellemesi yapmak istiyorum herşeyi hazırladım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
yapmak istememin sebebi ise fanlar PC açılırken ya da masaüstünde iken arada bir hızlanıp geri yavaşlıyor normal halinde dönmeye devam ediyor eski kartım böyle değildi
bende vbios duydum ama nasıl yapılır bilmiyorum işte belki çözüm olur diye