Müzik dinlemek için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz

çok az revanced youtube music arkadaşlarımın attıkalrı için revanced spotfiy kullanıyordum ama spotify revancede dava açamkal tehtid etmiş proje yattı bıraktım spotifyı.

Bunlar dışında soulseekden indirip lokal dinlemeyi seviyorum

Ben myt kullanıyorum spotify da olmayan şarkıları indirip dinleyebiliyorum android kullanıyorsanız myt en mantıklısı bence

2 yıldır spotify kullanıyordum ama son zamdan sonra apple music geçmeyi düşünüyorum siz ne kullanıyorsunuz
Youtube Music kullandığımı söyleyince herkes çok garipsiyor. ya zaten premium a para ödüyorum enayi miyim ben neden ekstra bir uygulamaya ekstra bir para ödeyeyim... Youtube Music babadır, babadan şaşmayın =D

spotify ya

2 yıldır spotify kullanıyordum ama son zamdan sonra apple music geçmeyi düşünüyorum siz ne kullanıyorsunuz
Youtube music kullanıyorum üyelik aldığında normal youtubeye'de premium vermesi çok büyük bir artısı 1 yıllık alarak hem 10 aylık ödeyerek 12 ay kullanabiliyorsun.

Spotify kullanıyorum fakat apple cihaz kullansaydım apple music geçerdim veya deezer da düşünülebilir(iki uygulamanın da ses kalitesi spotifydan daha iyi diye biliyorum)

apple music çok iyi tavsiye ederim. ilk başta biraz karmaşık geliyor ama alışınca çok rahat spotify gibi gereksiz profil bölümü vs yok ses kalitesi bi 4-5 gömlek üstü fiyatıda daha ucuz

Apple Music istiyorum fakat evde Apple ile alakalı tek alet elma olabilir Apple hesabım olmasına rağmen android kullandığımdan dolayı geçemiyorum spotify'a kalıyorum

Spotify Preminum, Ses kalitesi çok yüksek de ama bir işe yaramıyor gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze
Geri