FronX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,684
2.el de olabilir aslında hocamSX Tele tercih edebilirsiniz. Squier Affinity Teleleri 4000'e sıfıra şuan bulmazsınız.
2.el de olabilir aslında hocamSX Tele tercih edebilirsiniz. Squier Affinity Teleleri 4000'e sıfıra şuan bulmazsınız.
Hocam çevrenizde gitardan anlayan birileri yoksa sıkıntı olabilir biraz. Gene de bakabiliriz. Hangi şehirde oturuyorsunuz? ona göre bakayım2.el de olabilir aslında hocam
Muğladayım hocamHocam çevrenizde gitardan anlayan birileri yoksa sıkıntı olabilir biraz. Gene de bakabiliriz. Hangi şehirde oturuyorsunuz? ona göre bakayım
Bende çıkartamadım yan flüt olabilir mi acaba?
Timestamp attim direkt olarak, buradaki calgi ne ya? Uflemeli bir sey ama blok flut degil heralde, blok flutlerden boyle tok bir ses ciktigini hic duymadim.
Benziyor aslinda yan flute biraz efekt eklemis olabilirler.Bende çıkartamadım yan flüt olabilir mi acaba?
okarina olabilir
Timestamp attim direkt olarak, buradaki calgi ne ya? Uflemeli bir sey ama blok flut degil heralde, blok flutlerden boyle tok bir ses ciktigini hic duymadim.
Benim klarnet sibemol olanından yani askeri tarzda olandan sanırım. Alirken buna dikkat etmeden alınca yanlış oldu. Hüsnü Şenlendirici'nin klarnetten lazım bana yani sol klarnet.Çok güzel bir enstrüman. Klarnet deyince aklıma direkt Hüsnü Şenlendirici geliyor, üstat![]()
hani hedef olarak metal veya rock diyebilirim. özellikle indie rock. ürünler ve fiyatları hakkında çok bir bilgim yok. 5k diyelim şimdilik. teşekkürler.Tabii, gitarla hangi türden müzik çalmayı planlıyorsunuz ve bütçeniz ne kadar?