Galatasaray8
80+ Bronze
15 Kilo fazlam var nasıl kilo verebilirim en hızlı şekilde.
kalori açığı mesela benim günlük almam gereken kalori 3000 ise ben 1000 mi alacağım.Kalori açığı + spor.
aynen öyle ama o 1000 kaloriyi 4tane çikolata yiyerekte alabilirsin önemli olan o 1000 kaloriyi düzgün besinlerle almakkalori açığı mesela benim günlük almam gereken kalori 3000 ise ben 1000 mi alacağım.
15 kilo yağı kasa çevirebilirmiyim.Spor ve düzenli beslenme.
Sporda da kardiyo yap .
kalori açığı mesela benim günlük almam gereken kalori 3000 ise ben 1000 mi alacağım.
hocam yağ hiçbir zaman kasa dönüşmez15 kilo yağı kasa çevirebilirmiyim.
15 kilo yağ değil su ise hızlı verirsin ancak yağ ise biraz daha çalışman lazım15 Kilo fazlam var nasıl kilo verebilirim en hızlı şekilde.
o zaman arada 2000 kalori açığı kalır 1 kilo 7000 civarı 3.5 günde 1 kilo mu vermiş olurum.bunu yapabilirsin gayet etkili
bu belli olmaz spor yapmaya başladığın an (kardiyoya) ilk başta biraz daha hızlı verebilirsin vücudun su atar çünkü ama ilerleyen zamanlarda yağ kaybetceğinden dolayı zor yakılacaktıro zaman arada 2000 kalori açığı kalır 1 kilo 7000 civarı 3.5 günde 1 kilo mu vermiş olurum.
onu yapma hocam bir anda kalori alımını hemen düşürürsen vücut kendini kıtlığa hazırlar çok zor kilo vermeye başlarsın kademeli azaltman lazım ve bir yandan sporunu ihmal etmemelisin. Uzun sürecektir ama kilo verme olarak sorun yaşamazsın.kalori açığı mesela benim günlük almam gereken kalori 3000 ise ben 1000 mi alacağım.