nasıl kilo verebilirim

Kel1

80+
Reaksiyon skoru
5
merhabalar ben 13 yaşındayım kilom 65-70 arası değişiyor ve ben bu durumdan memnun değilim
NASIL KİLO VEREBİLİRİM bunu tam olarak bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz

merhabalar ben 13 yaşındayım kilom 65-70 arası değişiyor ve ben bu durumdan memnun değilim
NASIL KİLO VEREBİLİRİM bunu tam olarak bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz
Spora başla, bol su iç, sağlıksız besleniyorsan sağlıklı beslen. Yemeyi kesme sadece sağlıklı yiyeceklere yönel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Spor ve su en önemlisi

Herkesin derdi farklı. Kendini oyunlara var. Pc başında yada futbola basla

• Beğen
Reaksiyonlar: Kel1
Spora başla, bol su iç, sağlıksız besleniyorsan sağlıklı beslen. Yemeyi kesme sadece sağlıklı yiyeceklere yönel

Spor ve su en önemlisi
nasıl bir spor

nasıl bir spor
evde idman veya salon
salon daha iyi olur ne yapacağını nasıl yapacağını daha iyi biliyorsun ama evde ki de beleş
evde yaparsan play store da 30 günde zayıflama programları var o programda ki hareketleri yapabilirsin ben öyle başladım, sonra ege fitness i takip et onun idmanlarını yap vücudun alışınca.
Bunlardan önce en önemlisi KALORİ AÇIĞI olur ama.günlük kalori ihtiyacını internetten hesapla, yiyeceğin her şeyin kalorisine bak internetten. Günlük ihtiyacın 2500 diyelim, bunun altında yiyeceksin. proteini vücuduna göre almayı asla unutma.

Fitness. Fitness salonuna kaydol
salona verebilecek param yok evde yapsam daha mantıklı gibi

evde idman veya salon
salon daha iyi olur ne yapacağını nasıl yapacağını daha iyi biliyorsun ama evde ki de beleş
evde yaparsan play store da 30 günde zayıflama programları var o programda ki hareketleri yapabilirsin ben öyle başladım, sonra ege fitness i takip et onun idmanlarını yap vücudun alışınca.
Bunlardan önce en önemlisi KALORİ AÇIĞI olur ama.günlük kalori ihtiyacını internetten hesapla, yiyeceğin her şeyin kalorisine bak internetten. Günlük ihtiyacın 2500 diyelim, bunun altında yiyeceksin. proteini vücuduna göre almayı asla unutma.
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim

Öncelikle hormonlarınızın kontrolü için bir hastanede tahlil yaptırın, ardından bir sıkıntı yoksa spora başlayın. Sıkıntı varsa zaten size uygun tedavi çıkaracaklardır

sana tek tavsiyem bırak hormanlarınla falan oynama büyü geliş.16 yaşına falan geldiginde yaparsın.

ben 13 yaşındayken aynı kilodaydım şuan 100 e yakınım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,892
Üyeler
190,823
Son üye
erdemkardes
Geri