Spora başla, bol su iç, sağlıksız besleniyorsan sağlıklı beslen. Yemeyi kesme sadece sağlıklı yiyeceklere yönelmerhabalar ben 13 yaşındayım kilom 65-70 arası değişiyor ve ben bu durumdan memnun değilim
NASIL KİLO VEREBİLİRİM bunu tam olarak bilmiyorum bana yardım edebilir misiniz
Aynen hareketsizlikten daha da yağlansın dimi oyun falanHerkesin derdi farklı. Kendini oyunlara var. Pc başında yada futbola basla
evde idman veya salonnasıl bir spor
Fitness. Fitness salonuna kaydolnasıl bir spor
salona verebilecek param yok evde yapsam daha mantıklı gibiFitness. Fitness salonuna kaydol
verdiğin bilgiler için teşekkür ederimevde idman veya salon
salon daha iyi olur ne yapacağını nasıl yapacağını daha iyi biliyorsun ama evde ki de beleş
evde yaparsan play store da 30 günde zayıflama programları var o programda ki hareketleri yapabilirsin ben öyle başladım, sonra ege fitness i takip et onun idmanlarını yap vücudun alışınca.
Bunlardan önce en önemlisi KALORİ AÇIĞI olur ama.günlük kalori ihtiyacını internetten hesapla, yiyeceğin her şeyin kalorisine bak internetten. Günlük ihtiyacın 2500 diyelim, bunun altında yiyeceksin. proteini vücuduna göre almayı asla unutma.
dediğim gibi protein önemli. asla unutma. et, yumurta, süt vb.salona verebilecek param yok evde yapsam daha mantıklı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim