Araba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,042
orjinali o paraya alamaz zatençakmadır dolaptan aldıysan :d
orjinali o paraya alamaz zatençakmadır dolaptan aldıysan :d
Alla alla ciddi misin oğlum?çakmadır dolaptan aldıysan :d
Türkiye'de orijinali 5 tane ya var ya yok zatenorjinali o paraya alamaz zaten
Bu nays nedir ne işe yarar ben Trendyol pek kullanmıyorum genelde Hepsiburada kullanıyorum ondan sordum bilmiyorum ne olduğunuDolap bildiğiniz üzere Trendyol'un uygulaması. Dün dolaptan bir alışveriş yapacakken acaba Trendyol'daki %10luk indirim Dolap'ta da geçerli olur mu diye müşteri temsilcisine sordum ve evet yanıtını aldım. Ve dün dolap uygulamasından aldığım ürünün %10u bugün iade geldi. Aklınızda bulunsun arkadaşlar.
Kampanya %15 ile devam ediyor. @James Gg denemiş sağolsun.
Sus oğluşum.Alla alla ciddi misin oğlum?
Post automatically merged:
Türkiye'de orijinali 5 tane ya var ya yok zaten
Hepsiburada, n11, trendyol gibi sitelerden yaptığın alışverişlerden %10 geri ödeme yapıyor. Uygulamasını indirip hesap açıp kullanabilirsin. Sana sanal banka kartı veriyor nakit alışverişlerde kullanabiliyorsun.Bu nays nedir ne işe yarar ben Trendyol pek kullanmıyorum genelde Hepsiburada kullanıyorum ondan sordum bilmiyorum ne olduğunu
Anladım bir nevi papara cari bişey casback olayı gibiHepsiburada, n11, trendyol gibi sitelerden yaptığın alışverişlerden %10 geri ödeme yapıyor. Uygulamasını indirip hesap açıp kullanabilirsin. Sana sanal banka kartı veriyor nakit alışverişlerde kullanabiliyorsun.
Tamamdır enişte sağolAynen öyle.
Bu zekayla burda harcanıyorsun Afganistan Pakistan gibi kendini öne çıkarabileceğin ülkelere gitmeni öneririmSus oğluşum.
Sen ayrıl bi kontenjan açılsın giderim oğlum :asdhfasdBu zekayla burda harcanıyorsun Afganistan Pakistan gibi kendini öne çıkarabileceğin ülkelere gitmeni öneririm