Kanka, gizli saklı hesap değilim. Her yerde aynı profili kullanıyorum, yıllardır bu şekilde tanındığım için.sen akpli bi animecisin reis ne diyon gene ya sdhksjndhksjnh
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle,
hahahahaha hocam tamam akpye oy basıyorsun da rümeysa da övmezsin dlfkgnfd erdoğan'a karşı garip bi aşk besliyorsun fevkelade, ıslak rüyalarına da giriyor mu?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
fevkaladecim sana bi tavsiye her yerde paylaşma öyle ip'ni falan
Alıntıyı görüntüle
bunlar da günah ha sizin erdoğan seçilirse yasaklanacak bunlar hep
he la gardaş herkes özgürce yaşıyo valla la gardaş laKanka, gizli saklı hesap değilim. Her yerde aynı profili kullanıyorum, yıllardır bu şekilde tanındığım için.
Facebook kullanıyorsan One Piece Türkiye grubuna da beklerim
Erdoğan 20 senedir iktidarda, herkes özgürce yaşıyor. Kısıtlama falan yok.
ahhhh lanet olsun adamımmmm çok havalııııı
DEDİĞİM GİBİ ahhhh dostummm god damn
Ben ilk turda Sinan Oğan'a vermiş biri olarak ikinci turda oy kullanmamayı düşünüyorum.Erdoğan birinci turu önde bitirdi ve 2. tura kaldı ve 2. turda büyük ihtimalle sinan oğana veren çoğu insan akpye vericek. Anlamıyorum bunca sıkıntının arasında kim bu insanlara oy veriyor
Neyine engel oldular kanka?he la gardaş herkes özgürce yaşıyo valla la gardaş la
İfade özgürlüğüne.Neyine engel oldular kanka?
Küfredersen mahkemeye verirler, eleştirirsen değil.İfade özgürlüğüne.
Erdoğanı eleştirenleri mahlemeye verdiler cumhurbaşkanlığına hakaretten
O kadar fazla küfür etmeyip mahkemeye verilen var kiKüfredersen mahkemeye verirler, eleştirirsen değil.
Hocam, üniversitedeki arkadaşlarım Erdoğan'ın annesine varıncaya kadar küfrediyor... Mahkemeye verilen de olmadı.O kadar fazla küfür etmeyip mahkemeye verilen var ki
Kendi aralarında küfür ediyorlardir, bir çok kişi sosyal medyada sadece sert bir şekilde(küfür yok) eleştirdiği için mahkemeye çıktıHocam, üniversitedeki arkadaşlarım Erdoğan'ın annesine varıncaya kadar küfrediyor... Mahkemeye verilen de olmadı.