Neler Yeni

Neden böyleyim? | Psikoloji

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Alerjiden mi çift görüyorsun ? Bana 2. Gittiğim doktor alerjiden demişti.

Banada göz büyüten damla damlattı yakını net göremiyorsun aynen çok korkunç bir durum birde damla normal damlarara göre çok yakıyor gözü
Aynen abi ilk başta baya yakıyor sonra 10 15 dk bekletip öyle bakıyor 3 4 saat bişey göremedim sonra eve gelince uyuya kalmışım uyanınca geçti ama çok az çift görüyorum bazen oluyor o olay ayrıca herkeste oluyormu bilmiyorum ama gözlerimi kapayınca kırmızı mavi renkler dolaşıyor bazen canım sıkılınca izliyor karanlık ortamda yatmadan önce filan gözlerimi kapıyor oh miss bazen değişik şekillerde oluşturuyorlar filan bu arada ışık çarpmaları tesla da da varmış oturdukları yerdeki artık doktor gibi bişey diyelim o zamana göre amansız bir ço uk hastalığını söylemiş ama 20 li yaşlarını 27 de olabilir ama 20 den daha fazlaydı galiba kendiliğinden geçmiş bende onun kitabını okuyunca öğrendim gezinen noktaların hastalık olduğunu

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Aynen abi ilk başta baya yakıyor sonra 10 15 dk bekletip öyle bakıyor 3 4 saat bişey göremedim sonra eve gelince uyuya kalmışım uyanınca geçti ama çok az çift görüyorum bazen oluyor o olay ayrıca herkeste oluyormu bilmiyorum ama gözlerimi kapayınca kırmızı mavi renkler dolaşıyor bazen canım sıkılınca izliyor karanlık ortamda yatmadan önce filan gözlerimi kapıyor oh miss bazen değişik şekillerde oluşturuyorlar filan bu arada ışık çarpmaları tesla da da varmış oturdukları yerdeki artık doktor gibi bişey diyelim o zamana göre amansız bir ço uk hastalığını söylemiş ama 20 li yaşlarını 27 de olabilir ama 20 den daha fazlaydı galiba kendiliğinden geçmiş bende onun kitabını okuyunca öğrendim gezinen noktaların hastalık olduğunu
Gezinen noktalar derken ? Tesla kim ? Nikola tesla mı ?

selman371

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Muhammed Selman Yozoğlu
Instagram
https://www.instagram.com/_selman371_/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198798795622/
Twitter
YozogluM
Facebook
muhammedselman.yozoglu.1
Discord
selman371#4922
Psikolojik açıdan çok değişiğm. Yani ne ben kendimi anlıyorum ne başkası beni anlıyor.

Açıkçası duygusuz biriyim.
Yani sevgi besleyemiyorum.
Kardeşlerime, babama, başkasına, arkadaşlarıma sevgi yok. Yani sevgiden kastım onlar sadece arkadaşım. Öyle dostluk, tabiri caizse gardaşlık yok.
Babam sadece babam. Yani sadece beni doyuran ihtiyaç karşılayan biri.
Sonra hiçbir kıza ilgi, aşk duymuyorum. Hiç aşık olmadım. Ergenlikte illaki biri size hoş gelir ama bende yok. Aşık olmayı bırak aşık olanlara garip oluyorum : lan ne yaşıyorsunuz diye. Çocuk manyak olmuş çok güzel vesaire. Tabi o biraz abartıyor. Aşkı anlayamıyorum. Yani başkası oluyor tamam. Ben de filmlerde görüyorum ama anlam veremiyorum.
Sonra mantık takıntım var. Etrafımda mantıksızlık gördüğüm zaman kelimenin tam anlamıyla çıldırıyorum. İnsanların anlam veremediğim şekilde davranması beni deli ediyor.
Yemek yemekten tat almıyorum. Zevk almıyorum. Sadece midemi tutsun yeter. Yemek beni yoruyor.
Ben nasıl biri oldum bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Doğukan Fidan
kardeş bir dönem bende yaşadım dersler hayat para iş derken kendimi oyunlara gömdüm ve bir rahatladım çok iyi oldum resmen nüme ne geldiyse oynadım sonra yavaş yavaş düzelttim ve düzeltmeye devam ediyorum. Bir dene ne kaybedebilirsinki.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
kardeş bir dönem bende yaşadım dersler hayat para iş derken kendimi oyunlara gömdüm ve bir rahatladım çok iyi oldum resmen nüme ne geldiyse oynadım sonra yavaş yavaş düzelttim ve düzeltmeye devam ediyorum. Bir dene ne kaybedebilirsinki.
Oyun oynuyorum zaten.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Gezinen noktalar derken ? Tesla kim ? Nikola tesla mı ?
Nikola tesla evet, gezinen noktalar da hava açık bulutluyken havaya baktığında ve okadlandığında görüyorsun örümcek ağı gibi olduklarını söyleyenler var ancak sana bir oyunda vardı tıpa tıp aynısıydı simdi oyuna girilemiyor bulursam eğer ss alıp atıcam

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Nikola tesla evet, gezinen noktalar da hava açık bulutluyken havaya baktığında ve okadlandığında görüyorsun örümcek ağı gibi olduklarını söyleyenler var ancak sana bir oyunda vardı tıpa tıp aynısıydı simdi oyuna girilemiyor bulursam eğer ss alıp atıcam
Evet uçuşan cisimler bendede varda gezinen noktalar deyince aklım karıştı 😂

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Evet uçuşan cisimler bendede varda gezinen noktalar deyince aklım karıştı 😂
Hocam ben sizin şansınızı neyse oyuna girer girmez çıktı sağ alttaki gibi ama daha çok ve birbirlerine çarpınca başka yere gidiyorlar sizdede böylemi
20210224_010236.jpg

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Hocam ben sizin şansınızı neyse oyuna girer girmez çıktı sağ alttaki gibi ama daha çok ve birbirlerine çarpınca başka yere gidiyorlar sizdede böylemiAlıntıyı görüntüle
Küçük nokta şekline var böyle bir kaö tane ama sol gözde bir tane uzum var beni sinir ediyor neredeyse nere baksam görüyom.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Psikolojik açıdan çok değişiğm. Yani ne ben kendimi anlıyorum ne başkası beni anlıyor.

Açıkçası duygusuz biriyim.
Yani sevgi besleyemiyorum.
Kardeşlerime, babama, başkasına, arkadaşlarıma sevgi yok. Yani sevgiden kastım onlar sadece arkadaşım. Öyle dostluk, tabiri caizse gardaşlık yok.
Babam sadece babam. Yani sadece beni doyuran ihtiyaç karşılayan biri.
Sonra hiçbir kıza ilgi, aşk duymuyorum. Hiç aşık olmadım. Ergenlikte illaki biri size hoş gelir ama bende yok. Aşık olmayı bırak aşık olanlara garip oluyorum : lan ne yaşıyorsunuz diye. Çocuk manyak olmuş çok güzel vesaire. Tabi o biraz abartıyor. Aşkı anlayamıyorum. Yani başkası oluyor tamam. Ben de filmlerde görüyorum ama anlam veremiyorum.
Sonra mantık takıntım var. Etrafımda mantıksızlık gördüğüm zaman kelimenin tam anlamıyla çıldırıyorum. İnsanların anlam veremediğim şekilde davranması beni deli ediyor.
Yemek yemekten tat almıyorum. Zevk almıyorum. Sadece midemi tutsun yeter. Yemek beni yoruyor.
Ben nasıl biri oldum bilmiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Doğukan Fidan
Hocam yemekten, arkadaşlardan vs bir uzak kalsanız çoğu çözülür aslında.

1 hafta kadar hiç bir şeyiniz olmasa çevrenizde sadece günde 1.5 veya 2 öğün yemek yeseniz her şeyin farkına varırsınız.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Küçük nokta şekline var böyle bir kaö tane ama sol gözde bir tane uzum var beni sinir ediyor neredeyse nere baksam görüyom.
Tmm işte hocam böyle değilmi
20210224_010829.jpg
sadece kenarındakiler yok benimki tıpa tıp böyle sizinki sadece pc deki nokta gibimi .

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Hocam yemekten, arkadaşlardan vs bir uzak kalsanız çoğu çözülür aslında.

1 hafta kadar hiç bir şeyiniz olmasa çevrenizde sadece günde 1.5 veya 2 öğün yemek yeseniz her şeyin farkına varırsınız.
1.5 veya iki öğün insanı daha da sade kılacaktır bu sefer daha fazla hayatı sorgulayacaktır en iyisi arkadaşlarıyla çıkıp gezmesıidir bence ya da güzel etkinlikler yapmasınır örn en sevdiğin arkadaşınla beraber int çareyi gitmek ve aynı rekabetçi oyunu eğlenerek oynamak a
Tabi Şimdi kapalı ama ne bilim kol filan atın beraber

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,598
Üyeler
164,704
Son üye
gasdasassa
Top Bottom