Neler Yeni

Neden böyleyim? | Psikoloji

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu konuyu tamamen oku anlarsın :)

Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet baya bir vitrues sıvısındaki değişikliklerden filan oluyormuş.
Geçti mi? Geçmiş olsun.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Geçti mi? Geçmiş olsun.
Malesef , 3 farklı doktora gittim sapasağlam derecen yok diyor , göz dibi muane oldum retina sapasağlam , göz tansiyonum ölçüldü (normal) gözümde başka bir hastalık yok ama işte malum

Ne olduğunu bilmediğim için sürekli bir panik var içimde nörolojik olmasıda zaten imkansız çünkü sorunun gözde olduğuna kesin eminim.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Bu konuyu tamamen oku anlarsın :)

Evet baya bir vitrues sıvısındaki değişikliklerden filan oluyormuş.
Ben araştırınca retinadaki yırtıklar yüzündendi ancak doktor bana geçici olduğunu söyledi (bazılarında körlüğe bile gidebiliyormuş) ancak benim daha yaşım küçük 14 olduğu için doktor genelde geçiyor dedi eğer gözünde ışık çarpması olursa randevu almadan hemen gel dedi gözüme bir ilaç damlattı sonra yakını 10 numara gözlük takması gereken biri gibi gördüm sonra ise gözüme baktı işte retina da yırtılma yok dedi bu arada senin sorunun bende de var benimki de alerji oluyor özellikle sabahın köründe okula giderken ki yerdeki sis yüzünden neme karşı olan alerji varya offf o en kötüsü okulda yarım saat gözüm yaşarıyor onu silmekten ders dinleyemiyoz

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ben araştırınca retinadaki yırtıklar yüzündendi ancak doktor bana geçici olduğunu söyledi (bazılarında körlüğe bile gidebiliyormuş) ancak benim daha yaşım küçük 14 olduğu için doktor genelde geçiyor dedi eğer gözünde ışık çarpması olursa randevu almadan hemen gel dedi gözüme bir ilaç damlattı sonra yakını 10 numara gözlük takması gereken biri gibi gördüm sonra ise gözüme baktı işte retina da yırtılma yok dedi bu arada senin sorunun bende de var benimki de alerji oluyor özellikle sabahın köründe okula giderken ki yerdeki sis yüzünden neme karşı olan alerji varya offf o en kötüsü okulda yarım saat gözüm yaşarıyor onu silmekten ders dinleyemiyoz
Genelse masum olurlar , benim kardeşimde , kuzenlerimde ve babamdada var.

Retina yırtılmasında aşırı derece olur , çünkü retina yırtıldığında kan sızar o sıvıya veya o sıvı baya bir bozulu.

Dünya nüfusunun %80 ninden fazlasında var diye görmüştüm.

Eğer ışık çakmasıda oluyor ise kesinlikle gidilmeli , ışık çakması iae retina yırtılırken sinirlerin uyarılmasından dolayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
ozkan izmir
Psikolojik açıdan çok değişiğm. Yani ne ben kendimi anlıyorum ne başkası beni anlıyor.

Açıkçası duygusuz biriyim.
Yani sevgi besleyemiyorum.
Kardeşlerime, babama, başkasına, arkadaşlarıma sevgi yok. Yani sevgiden kastım onlar sadece arkadaşım. Öyle dostluk, tabiri caizse gardaşlık yok.
Babam sadece babam. Yani sadece beni doyuran ihtiyaç karşılayan biri.
Sonra hiçbir kıza ilgi, aşk duymuyorum. Hiç aşık olmadım. Ergenlikte illaki biri size hoş gelir ama bende yok. Aşık olmayı bırak aşık olanlara garip oluyorum : lan ne yaşıyorsunuz diye. Çocuk manyak olmuş çok güzel vesaire. Tabi o biraz abartıyor. Aşkı anlayamıyorum. Yani başkası oluyor tamam. Ben de filmlerde görüyorum ama anlam veremiyorum.
Sonra mantık takıntım var. Etrafımda mantıksızlık gördüğüm zaman kelimenin tam anlamıyla çıldırıyorum. İnsanların anlam veremediğim şekilde davranması beni deli ediyor.
Yemek yemekten tat almıyorum. Zevk almıyorum. Sadece midemi tutsun yeter. Yemek beni yoruyor.
Ben nasıl biri oldum bilmiyorum.

@Doğukan Fidan
aa ben ama kesinlikle psikiloğa falan gitme hayatın karır sana bi ilaç verir ilerde her zaman karşına çıkar devlet memuru olmak istesen bile olamazsın bence biraz kafanı dinlemen için tatile vs çık biraz doğayla ilgilen geçer sevidiğin şeyleri yap illa vardır müzik dinlemek bile olabilir ama arabesk değil seni daha kötü yapar eğlenceli bişey dinle :)

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Alerjiden mi çift görüyorsun ? Bana 2. Gittiğim doktor alerjiden demişti.

Banada göz büyüten damla damlattı yakını net göremiyorsun aynen çok korkunç bir durum birde damla normal damlarara göre çok yakıyor gözü

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
aa ben ama kesinlikle psikiloğa falan gitme hayatın karır sana bi ilaç verir ilerde her zaman karşına çıkar devlet memuru olmak istesen bile olamazsın bence biraz kafanı dinlemen için tatile vs çık biraz doğayla ilgilen geçer sevidiğin şeyleri yap illa vardır müzik dinlemek bile olabilir ama arabesk değil seni daha kötü yapar eğlenceli bişey dinle :)
İlaç tedavisi olmak zorunda deil reddetme hakkı var hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
ozkan izmir
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
ozkan izmir
Psikolojik açıdan çok değişiğm. Yani ne ben kendimi anlıyorum ne başkası beni anlıyor.

Açıkçası duygusuz biriyim.
Yani sevgi besleyemiyorum.
Kardeşlerime, babama, başkasına, arkadaşlarıma sevgi yok. Yani sevgiden kastım onlar sadece arkadaşım. Öyle dostluk, tabiri caizse gardaşlık yok.
Babam sadece babam. Yani sadece beni doyuran ihtiyaç karşılayan biri.
Sonra hiçbir kıza ilgi, aşk duymuyorum. Hiç aşık olmadım. Ergenlikte illaki biri size hoş gelir ama bende yok. Aşık olmayı bırak aşık olanlara garip oluyorum : lan ne yaşıyorsunuz diye. Çocuk manyak olmuş çok güzel vesaire. Tabi o biraz abartıyor. Aşkı anlayamıyorum. Yani başkası oluyor tamam. Ben de filmlerde görüyorum ama anlam veremiyorum.
Sonra mantık takıntım var. Etrafımda mantıksızlık gördüğüm zaman kelimenin tam anlamıyla çıldırıyorum. İnsanların anlam veremediğim şekilde davranması beni deli ediyor.
Yemek yemekten tat almıyorum. Zevk almıyorum. Sadece midemi tutsun yeter. Yemek beni yoruyor.
Ben nasıl biri oldum bilmiyorum.

@Doğukan Fidan
Birde namaz kılmak lazım insanın içi rahatlıyor hele ki, benden örnek vereyim sabah namazı kılarken sanki gün boyunca melekler yanımda çok mutlu oluyorum

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam