Neler Yeni

Neden böyleyim? | Psikoloji

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hocam yemekten, arkadaşlardan vs bir uzak kalsanız çoğu çözülür aslında.

1 hafta kadar hiç bir şeyiniz olmasa çevrenizde sadece günde 1.5 veya 2 öğün yemek yeseniz her şeyin farkına varırsınız.
6 aydan fazladır arkadaşlarımı görmüyorum uzsk kalıyorum.
Günde 1.5 öğün yemek yiyorum.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Bende bu şekildede var , örümcek ağı gibide ve ip gibide.
Gel ablacım gel gel tam 1 deil 2 deil tam 3 tane ayakkabıyı sizler için kargo dahil 99 tl hemen arayın 0212 %93859hcksnvnckvk vjdkekkvkskvk
Mesaj otomatik birleştirildi:

6 aydan fazladır arkadaşlarımı görmüyorum uzsk kalıyorum.
Günde 1.5 öğün yemek yiyorum.
İşte yapmayın sizi sadeleştiriyor ve bir sistemin içine sokulmuş fibi hissediyorsunuz muhtemelen

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Psikologa kesinlikle gitmelisin. Bunlar normal şeyler değil. Ya da bende de biraz sorun var. O yüzden dediklerini abartıyor da olabilirim. Kim ölse üzülüyorum en ufak bir şeyde canım sıkılıyor. Geçen hiç tanımadığım komşum öldü aşırı üzüldüm. Bunun normalini psikologlar daha iyi anlar sen bir görün bence.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
1.5 veya iki öğün insanı daha da sade kılacaktır bu sefer daha fazla hayatı sorgulayacaktır en iyisi arkadaşlarıyla çıkıp gezmesıidir bence ya da güzel etkinlikler yapmasınır örn en sevdiğin arkadaşınla beraber int çareyi gitmek ve aynı rekabetçi oyunu eğlenerek oynamak a
Tabi Şimdi kapalı ama ne bilim kol filan atın beraber
Hocam amacım bazı şeylerden yoksun olduğu zaman değerini anlayabilmesi.
Sonsuza dek bazı şeyleri kaybetmeden önce değerlerinin farkına varabilmesi için.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Sonsuza dek bazı şeyleri kaybetmeden önce değerlerinin farkına varabilmesi için.
Hocam yanlış bir şey yapmadınız ama insan beyni hayatın amacını anlamak için bence genellikle yoksundur bazen gülüp geçeceksin hayattan zevk almaya bakacaksın başkaları üzmeden yaptığınız da takdir edilesi bişey birisine yardım etmek istiyorsunuz bunu eleştiremem

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Teşekkürler ama ben böyle insanlardan değilim. Yok olan bir şeyin değerini anlama olayı bende yok.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
150 saat Witcher oynayan Z kuşağı okumaya üşeniyor. Gençliğe bak!

Hayattan zevk almamak mı?İmrenilecek bir şey değil
İnan bana okuduğum kitapları görsen ve neler için uğraştığımı bilsen böyle demezsin ama neyse sen psikolojik sorunlarını hallet biz yine konuşuruz.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Psikolojik açıdan çok değişiğm. Yani ne ben kendimi anlıyorum ne başkası beni anlıyor.

Açıkçası duygusuz biriyim.
Yani sevgi besleyemiyorum.
Kardeşlerime, babama, başkasına, arkadaşlarıma sevgi yok. Yani sevgiden kastım onlar sadece arkadaşım. Öyle dostluk, tabiri caizse gardaşlık yok.
Babam sadece babam. Yani sadece beni doyuran ihtiyaç karşılayan biri.
Sonra hiçbir kıza ilgi, aşk duymuyorum. Hiç aşık olmadım. Ergenlikte illaki biri size hoş gelir ama bende yok. Aşık olmayı bırak aşık olanlara garip oluyorum : lan ne yaşıyorsunuz diye. Çocuk manyak olmuş çok güzel vesaire. Tabi o biraz abartıyor. Aşkı anlayamıyorum. Yani başkası oluyor tamam. Ben de filmlerde görüyorum ama anlam veremiyorum.
Sonra mantık takıntım var. Etrafımda mantıksızlık gördüğüm zaman kelimenin tam anlamıyla çıldırıyorum. İnsanların anlam veremediğim şekilde davranması beni deli ediyor.
Yemek yemekten tat almıyorum. Zevk almıyorum. Sadece midemi tutsun yeter. Yemek beni yoruyor.
Ben nasıl biri oldum bilmiyorum.

@Doğukan Fidan
Yaşın kaç?

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text
Bu benim la ne ara yazmışım

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Ben bilmiyorum. Onların bilmesi benim için önemli değil. Anlat!
Benle emirli konuşana ne anlatıcam. En azından boşa yaşamıyorum ruhsuz değilim. Neyse vur kafayı kendine gel Caner, durduk yere milletle emirli konuşup kimseye laf atma.

Top Bottom