Bu arada fsr 3.0 çıkmış ben bir kaç ay geriden geldiğim için teknoloji konularında fark etmemişim sende uyarmamışsın.

Tam sürüme çıkmamış o kötü olmuş. Sanırım test yapanları gördüğüm kadarıyla dlss'e göre fsr sanal görüntüyü biraz daha göze batacak şekilde vermiş ama tam sürüm çıkmadan yorum yapmak dediğin gibi uygun değil.
Doğru ancak AMD daha sorunlu algısı hala bitmemiş aslında bundan bahsetmek istemiştim.
Buda doğru takım tutar gibi kart tutuyoruz ama ister istemez sorunlarla da göz göze geliyoruz. Sonuçta yaşadığımız ülke belli ister istemez ister nvidia olsun ister amd gidip sorun yaşayanlara güveniyoruz. Zaman zaman AMD'de kullandım Nvidia'da maalesef Nvidia kullanırken forum ne onu da bilmiyordum.

O zamanlar çocuktum gerçi ondanda kaynaklı.
Zaten sizin bilginizi ölçmek veya sormak haddime değil her şey ortada.
Min RX6600 alın diyorsunuz mesela AMD tarafı için ama Nvidia tarafında böyle bir minimum önerisi görmüyorum. Tabii performans için ve güncel oyunları oynamak için en az RTX 2060s sınırı falan koyuyorlar onları saymazsak. Windows driver update kapatmak mesela bilgisayar kullanmayı bilmeyen için uğraştırıcı bir olay bunun için Windows'a mı kızmak gerekiyor yoksa AMD'ye mi bilmiyorum ama ikisinin halen uyuşmadığını görmek üzücü.