Neler Yeni

Yardım Neden NVIDIA Ekran kartı Alalım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Hiç amd bir kart veya işlemci kullanmadığım için bilmiyorum hatalara karşı şahsen benimde ön yargım var bilen birileri ile oturup konuşunca ön yargılar kırılır.
Hocam şöyle ben de 3060 kullanıcısıyim konuyu açarken neden NVIDIA alalimki daha pahalı diye düşündüm konuyu açtıktan sonra buraya yazan arkadaslardan bir kaci amd den şikayetçi aldıkları hataları vs. Söylediler bu aban demekki hayla bu hatalar devam ediyor haddinden fazla diye fiyat farkları da azalmış. Bencede bilir kişilerin artik bu hataları duzeltmesi veya çözümlerini bulması lazim çözümü olsa 1 kereden bir şey olmaz ama sürekli hata yiyeceksem bir anlamı kalmaz

freust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökmen Uygur
Hayırlısı olsun diyelim hocam nereden alacaksınız sistemi hangi sitede
4070ti için bunu:

Ama 7800xt alsaydım bunu bunu:

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Düz oyuncu iseniz ucuzsa AMD daha makbul olabilir ama yapay zeka video edit gibi işlerle uğraşıyorsunuz Nvidua her türlü daha iyi
( rx 6700 kullanan biri olarak )
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için ve objektif olduğunuz için hocam hata aldınız mı hiç ne kadsr süre kullandınız bu sistem
Mesaj otomatik birleştirildi:

4070ti için bunu:

Hocam aslında arada baya fark varmış sadece ekran kartından dolayısıyla mi aradaki fark yoksa başka şeyler de mi var parça olarak

Zadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Atakan
Hocam peki size şunu sormak istiyorum. Ben ocakta bir sistem toplayacağım inşallah. Maksimum 40k civarına çıkabilirim. 4070ti ve 7800xt arasında kaldım. Ve 7800xt 1tb 16gb ram ve sıvı soğutucu ile 38k ama 4070ti 500gb 16 ram ve sıvı sogutucusuz 43.7k sizce hangisi?
Dostum Ocak'ta toplayacaksan NVIDIA Super serisini bekleyebilirsin. 4070 - 70 Ti - 80 modellerinin geliştirilmiş versyionları olacak. 8 Ocak'ta tanıtılacağı söyleniyor büyük ihtimalle.

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
Teşekkür ederim hocam yorumunuz için ve objektif olduğunuz için hocam hata aldınız mı hiç ne kadsr süre kullandınız bu sistem

Hocam aslında arada baya fark varmış sadece ekran kartından dolayısıyla mi aradaki fark yoksa başka şeyler de mi var parça olarak
4070 ti pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
4070ti için bunu:

Hocam bir de o iki sistem içinde 650 watt yetmeyebilir bence arttırmanın gerek diye düşünüyorum aradaki farka degermi onuda düşünüyorum sadece ekran kartından dolayısıyla bu fark alınmaz gibi

4070 ti pahalı
Biraz haddinden de pahalı gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Ocaktan sonra dolar iyice artar Türkiye'de çok pahalıya gelir
Kesinlikle katılıyorum sistem alınacaksa bu ay içinde veya yılbaşı gecesi indirimlerde oda bir risk zaten onun dışında sistemler dahada pahalasir bence

Zadnr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Atakan
Ocaktan sonra dolar iyice artar Türkiye'de çok pahalıya gelir
Evet ama arkadaş Ocak'ta toplayacağım demiş zaten 4070 Ti ve 7800 XT için bile. 4070 Ti Super 16GB VRAM olacağı söyleniyor ben olsam böyle bir durumda 4070 Ti düz modelini almazdım şu an.

Balık Semo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Emre
Hocam bir de o iki sistem içinde 650 watt yetmeyebilir bence arttırmanın gerek diye düşünüyorum aradaki farka degermi onuda düşünüyorum sadece ekran kartından dolayısıyla bu fark alınmaz gibi

Biraz haddinden de pahalı gibi
Önceki fırsat ürünlerde 4070li sistemler çok uyguna çıktı sistem beklemek lazım mutlaka yıl sonuna kadar çıkacaktır

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,432
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar ben 3060 kullanıyorum NVIDIA bence bu zamana kadar en iyisiydi ama bundan sonra neden NVIDIA alalım. Bakıyorum rx6600 serisi ve sonrası artık yazılımsal sorunlar yok saf güç olarak NVIDIA ya misal 3060 denk daha fazla fps veriyor fiyat olarak ta arada ciddi farklar var yani kısacası bu kimse gelip te yazılım flan yazmasın alanların çoğu cayir cayır kullanıyor peki artık NVIDIA almamızı sağlayacak sebep nedir neden bundan sonra alalimki sorusu aklıma geliyor bana AMD ve Nvidia kulananlar yazsın ama bir düşünün objektif olun lütfen...
Uygun diye 6500xt aldım amdnin orjinal driverları yeminle sorunlu custom driverda ben huzuru buldum 3. parti yazılım nasıl koskoca şirketinkinden iyi olur diye düşünüyor adam

freust

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökmen Uygur

Yok hocam tek fark ekran kartı ve PSU.

Top Bottom