Neler Yeni

Yardım Neden NVIDIA Ekran kartı Alalım?

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
.
hocam saphirre pulse rx6700 kullanıyorum ne ısınıyor ne kasma cayır cayır oyunları oynuyorum sadece cs2 de 300fps almama rağmen drop giriyor onu çözemedim bir türlü şimdi sistemi sıfırladım yükleniyor düzelicek mi merak ediyorum
o kasma bende de oluyor özellikle ölüm maçı oynarken

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,996
İsim
yusuf ecer
Parası olan nvidia, olmayan amd alır.

valhalla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Ahmet Taşlıova
Özela yaz driver da yardımcı olurum.
+amd güncelleme notlarını okumazsanız sorun yaşarsınız zaten :) adamlar güncelleme notlarına şu kartta şu hatayı alabilirsin diye kocaman yazıyorlar.
@MrCodeX Allah senden razı olsun...Aklımda onca benzer konuda soru işareti vardı, büyük bir merakla yazdıklarını okudum hatta dizüstü excel dosyamda kayda aldım. Takıldığım noktalarda zamanla sorularım olursa mazur gör, derin ve detay bilgilendirmeler için tekrar teşekkürler

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,252
İsim
Sinan Aba
@MrCodeX Allah senden razı olsun...Aklımda onca benzer konuda soru işareti vardı, büyük bir merakla yazdıklarını okudum hatta dizüstü excel dosyamda kayda aldım. Takıldığım noktalarda zamanla sorularım olursa mazur gör, derin ve detay bilgilendirmeler için tekrar teşekkürler
Rica ederim dostum yardımcı olabilimişsem ne mutlu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
yeteri kadar ucuz degil
nvidia ya göre daha ucuz. benim için verebildiklerine göre nvidia ya göre daha ucuz olması yeterli bir sebep. evet başkaları için nvidia nın verebildikleri fiyatına göre mantıklı gelebilir gayet normal bir durum.

Existentia

80+ Silver
nvidia ya göre daha ucuz. benim için verebildiklerine göre nvidia ya göre daha ucuz olması yeterli bir sebep. evet başkaları için nvidia nın verebildikleri fiyatına göre mantıklı gelebilir gayet normal bir durum.
daha ucuz ama yeteri karar degil hocam bu riske giriceksem değmesi lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu adamlar birde bu forumda konuşabiliyor var dostum frame generation aktif olarak cyberpunkı fg ile oynuyorum
fsr 3.0 denilen şeyden bahsediyorsunuz onun daha 40 fırın ekmek yemesi lazım sayın amd fanboyu olmayan forum üyesi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Arkadaşlar ben 3060 kullanıyorum NVIDIA bence bu zamana kadar en iyisiydi ama bundan sonra neden NVIDIA alalım. Bakıyorum rx6600 serisi ve sonrası artık yazılımsal sorunlar yok saf güç olarak NVIDIA ya misal 3060 denk daha fazla fps veriyor fiyat olarak ta arada ciddi farklar var yani kısacası bu kimse gelip te yazılım flan yazmasın alanların çoğu cayir cayır kullanıyor peki artık NVIDIA almamızı sağlayacak sebep nedir neden bundan sonra alalimki sorusu aklıma geliyor bana AMD ve Nvidia kulananlar yazsın ama bir düşünün objektif olun lütfen...
NVIDIA yazılım bakımından tamamen rakipsiz. CUDA çekirdekleri olsun. Broadcast olsun, Canvas olsun. Ray Tracing konusunda da rakipsiz. Bunları kullanmayabilirsin ama içinde bulunması çok büyük bir artı. NVIDIA'nın her segmentten kartını kullandım şu an RTX 4060 kullanıyorum. Hayatımda toplam bu 9 senelik deneyimde toplam 1 tane driver hatası aldım. AMD'nin her segmentinden kart kullanan tanıdığım var 6000 serisinden sonra hala hata almaya devam edenler var. NVIDIA'nın DLSS'i konusunda AMD'nin bir muadili yok

FSR ≠ DLSS FSR = NIS

(FSR > NIS bu arada onda bir sorunum yok.)

NVIDIA kafa rahatlığı demek eğer NVIDIA herhangi bir kart alıyorsan hiçbir sorun olmayacağını bilerek güven içerisinde alıyorsun. Bu yüzden kimseye AMD ekran kartı da önermiyorum. Kendim alıp kullanırım ama önerdiğim birisinin hata almayacağının hiçbir garantisi yok. AMD elbette güzel bir alternatif. NVIDIA fiyat politikası olarak son zamanlarda bozmaya başladı bunun farkındayım. Bu yüzden 5, 6k bütçe civarında NVIDIA değil AMD ya da Intel öneririm ama bütçe yukarı çıktıkça NVIDIA öneriririm bu yukarıdaki sebeplerden dolayı.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Draq123
Amd nin 6000 serisi alınmaz yazılım sağlan diyende varda 6000 gene bozuk amd alcaksan 7000 serisi şart

Reav

80+ Silver
daha ucuz ama yeteri karar degil hocam bu riske giriceksem değmesi lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

fsr 3.0 denilen şeyden bahsediyorsunuz onun daha 40 fırın ekmek yemesi lazım sayın amd fanboyu olmayan forum üyesi
Size sadece gülüyorum bir kez araştırmaya tenezzül etmemeniz bile garip

borands

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ayaz tuğra tüy
1 hafta olmadı arkadaş 6650 XT aldı. Yazılım sorunları yaşıyor 3060 var bende saf güçte benim karttan iyi ama stabilite olmaması çok canını sıkıyor. Ki oyunlardaki performans güncellemeleri nvidia tarafında çok daha etki ediyor. Yazılım derdi çekmek istemiyorsanız hala NVDİA önde. Saf güçte F/P tabii ki AMD
bende de 6650 XT var ama hiçbir sorun yasamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,475
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom