Nereye gidiyor bu memleket?

Zamanında chpli kandırılmış kardeşlerimize yaptıkları Atatürkçülük değil boşa oy atıyorsunuz o adamlar sizi de satacak dediğimizde bize hör hör havlıyorlardı :D Şimdi bizim dediklerimiz çıkınca ( bıçak kemiğe dayanınca) bu tip konular çoğaldı :D Kılıçdar aday olmasın diyen çocuğu dövdüğünde bitti kardeşim ülke ne bekliyosun ? :D Hiç 1 tarafı suçlama yani el birliğiyle oluşturdu ülkenin %90 ı şuanki durumu. %50 değil.
Ne sarı partiyi ne de kırmızı partiyi seviyorum ikisinin de pek farkı yok

Ne yeni anayasa planı ne adı çözüm konmuş ihanet süreci, hiç biri tutmayacak. Halkın bu kadar karşıtlığı olduğu konular da istediklerini yapamazlar.
''Her karanlığın sonunda bir aydınlık vardır''
Ağzın bal yesin. Atatürk'ün savaştığı cehaletin aynısı ile savaş içindeyiz. O zamanlar 1 tane Atatürk vardı, ama şimdi binlerce Atatürk genci var. Bize düşen, bilinçli olmak.

Yatak rahat geldiği zaman insan kalkmak istemez ama iki seçeneğin vardır ya kalkıp gerçeği görürsün yada sonsuza dek uyumaya devam edersin

her geçen gün cennet vatanımız enflasyon,ekonomik sıkıntılar,toplumsal ve çevresel sorunlar gibi nedenlerle kötüye gidiyor ve bu sorunların kimin yüzünden ve neden oldugunu bu millet çok iyi biliyor ama kimse bunun önüne geçmeye çalışmıyor benim demek istediğim şey şu bu konuda milletimizin demek istediği ama diyemediği şeyleri konusalım.Susmiyalım arkadaşlar cogumuz bu içinde bulundugumuz durumdan hoşnut değil konusmaya çalışanlar oldu ama ne yazıkki
her geçen olayda gündem bir şekilde değiştirilerek olaylar UNUTTURULDU ama bu unutturma konusunda halk ses çıkarmadı saraçhane unutturuldu anayasaların nasıl çinendiği unutturuldu bu yıl bahar şenliği bahanesiyle bebek katilinin resimleri sloganları gösterilirken ses çıkarmayan hükümet bize üvey evlat gibi davrandı ve anayasanın 34 maddesine;fikirlerin silahsız ve saldırısız, başka bir ifade ile barışçıl bir şekilde-ortaya konulabilmesi için toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkını güvence altına almıştır. ragmen sözde polisler kendi halkına fiziksel saldırılarda bulundu anayasa çiğnendi. ama bu olaylar 1-2 hafta geçmeden unutuldu veya unutturuldu her neyse. bu konuda unutturulmaması gereken konuları konusalım bu olayları unutturmayalım.

bu konunun hep güncel tutulmasını rica ediyorum.

Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
Bir sen kendini tanıt bakalım kimsin, milleti neden gazlıyon kendi devletine karşı?

Bu kadar savaşların içinde bide Türkiye iç savaşa mı kalksın istiyorsun?
Polat Alemdarı izlemeyen yoktur sanırım.
Bir düşünün sonra devlete karşı eylem yapın. Silivri soğuktur.

her geçen gün cennet vatanımız enflasyon,ekonomik sıkıntılar,toplumsal ve çevresel sorunlar gibi nedenlerle kötüye gidiyor ve bu sorunların kimin yüzünden ve neden oldugunu bu millet çok iyi biliyor ama kimse bunun önüne geçmeye çalışmıyor benim demek istediğim şey şu bu konuda milletimizin demek istediği ama diyemediği şeyleri konusalım.Susmiyalım arkadaşlar cogumuz bu içinde bulundugumuz durumdan hoşnut değil konusmaya çalışanlar oldu ama ne yazıkki
her geçen olayda gündem bir şekilde değiştirilerek olaylar UNUTTURULDU ama bu unutturma konusunda halk ses çıkarmadı saraçhane unutturuldu anayasaların nasıl çinendiği unutturuldu bu yıl bahar şenliği bahanesiyle bebek katilinin resimleri sloganları gösterilirken ses çıkarmayan hükümet bize üvey evlat gibi davrandı ve anayasanın 34 maddesine;fikirlerin silahsız ve saldırısız, başka bir ifade ile barışçıl bir şekilde-ortaya konulabilmesi için toplantı ve gösteri yürüyüşü düzenleme hakkını güvence altına almıştır. ragmen sözde polisler kendi halkına fiziksel saldırılarda bulundu anayasa çiğnendi. ama bu olaylar 1-2 hafta geçmeden unutuldu veya unutturuldu her neyse. bu konuda unutturulmaması gereken konuları konusalım bu olayları unutturmayalım.

bu konunun hep güncel tutulmasını rica ediyorum.

Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
sen 1945 kanzi vakasını bilmiyorsun

Dostum biraz gerçekçi ol. Saraçhane eylemlerine gittim ve oradaki insanlar gibi sesimi çıkardım, biber gazı yedim. Aşağıda gençler biber gazı ve dayak yerken muhalefet partisi miting yapıp şarkı açıyordu. Şarkı bittikten sonra insanları evlerine gönderiyordu. İktidarın yaptığı ihanet sürecinden bahsediyorsun ama muhalefetin buna destek verdiğini söylemiyorsun. Muhalefetin de iktidardan çok bir farkı yok onu bil. Muhalefet ne ki iktidar ne olsun. Bu konuda yapabileceğin en iyi şey bir örgüte(örgüt diyince terör anlamayın, malum aklınıza sadece o geliyor) katılıp ideallerin için çalışmak. Buraya kopyala-yapıştır sözleri atınca bir şey değişmiyor. Seçim ile değiştirmek istiyorsan önce muhalefeti değiştireceksin.

Bir tane ülke vardi suç orani aşırı fazlaydi ondan sonra başına türk asıllı bir başkan geliyor ve tüm dövmeli tipi bozuk insanlari hiç araştırmadan hapise atmıştı ve o günden sonra ülke düzelmişti ekonomiye faydasi olurmu bilmem ama topluma aşırı cok faydasi olur ekonomiye gelirsek mültecileri göndermeleri ve çiftciye biraz destek çıkmaları yeterli olur bence

Geri