Neler Yeni

Öneri Netspeed VDSL Geçiş Deneyimim ve Yaşadıklarım

erturk.gg

80+ Bronze
Bu deneyimin diğer geçecek kişilere yardımcı olmasını umuyorum.

Bu deneyim transfer; Superonline'dan, Netspeed'e geçiş deneyimini gün ve gün anlatmaktadır.

24 Eylül 2020: Evrakları MNG anlaşma kodu ile gönderdik.
26 Eylül 2020: Bizi aradılar, Superonlinedan nakil için çıkacak fiyatı teyit etmemizi istediler ve pazartesi geri arayacaklarını söylediler.
28 Eylül 2020: Geri dönüş sağlanmadı biz aradık ve kaydımızın gözükmediği söylendi ve talep açıldı.
29 Eylül 2020: Yine aranmadık ve biz aradık tekrar, yine talep açıldı.
31 Eylül 2020: Arandık ve ekstra belgeler istendi Whatsapp yolu ile gönderdik
3 Ekim 2020: Hat aktif edildi 35 MBPS VDSL Paketin 33'ünü sağlıklı bir şekilde alıyoruz, upload oranı 5.50 şeklinde.

Sonuç olarak memnunum, zaten mantığı Millenicom ve TurkNet ile birebir aynı. Kendileri faturaya ek modem veriyor fakat ben kendim şu modemi aldım, incelemem burada: https://forum.donanimarsivi.com/kon...nanlara-modem-oenerisi-tenda-v1200-ac.286062/

Son düzenleme:

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Bu deneyimin diğer geçecek kişilere yardımcı olmasını umuyorum.

24 Eylül: Evrakları MNG anlaşma kodu ile gönderdik.
26 Eylül: Bizi aradılar ve Superonlinedan nakil için çıkacak fiyatı teyit etmemizi istediler ve pazartesi geri arayacaklarını söylediler.
28 Eylül(Pazartesi): Geri dönüş sağlanmadı biz aradık ve kaydımızın gözükmediği söylendi ve talep açıldı.
29 Eylül: Yine aranmadık ve biz aradık tekrar, yine talep açıldı.
31 Eylül: Arandık ve ekstra belgeler istendi Whatsapp yolu ile gönderdik

Beklemedeyiz.
bekle bekle nereye kadar .d

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Vodafone dan Netspeede geçmiştim. Vodafone 8mbps veriyordu netspeed de 16mbps in 16sını veriyordu ve 45tl gibi fiyatı vardı baya F/P gibiydi. 8 kullanan biriyim 16ya geçince internet 2 katı hızlanıyor güzel bişeydi. Daha sonra tarifelere zam gelince benim paketimi 8 mbps e düşürdüler ve ben 16yı isteyince kablolarında sıkıntı var 16yı kaldırmıyor dediler halbüki her şey aynı 16 kullanırken aynı kablolardı. Baktım istediğimi vermiyolar netspeedten çıkmıştım.

erturk.gg

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güncel

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
Ben de 4 aydan fazla süredir müşterileriyim, eğer altyapınız yeterliyse veya Türk Telekom’dan geçecekseniz. Hiç düşünmeden geçin, fiyatları çok uygun ve kalitesi de aynı. Olumsuz bir durum yaşamadım.

Top Bottom