❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Hocam dediğiniz saniyelerle bire bir cızırtı var. Artık kesin eminim ortak bir sorun, peki sizin yerde mi duvarda mı?
ünite üzerinde kabin titreşim yapıyor.

üşeniyorum biliyor musun diğer şarkılarda olmuyor gibi sanki servis gelip şimdi sıfır kabinin vidalarını yalama filan yaparsa diye korkuyorum.
Çok kolay bir işlem dedi buradaki arkadaşlar.

13 tane vida var onları söküp arka plastiği çıkarıp woofer kutusu ile kabin arasına sünger koyuyorlardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

korkum şu sapa sağlam çalışan şeye servis gelip zarar verirse sonuçta matkap ile yapıyorlar tork ayarı belli değil bir şey belli değil.

Son düzenleme:
13 tane vida var onları söküp arka plastiği çıkarıp woofer kutusu ile kabin arasına sünger koyuyorlardır.

korkum şu sapa sağlam çalışan şeye servis gelip zarar verirse sonuçta matkap ile yapıyorlar tork ayarı belli değil bir şey belli değil.
Vallahi aynı korku bende de var, ileride pişman olurum gibi yaptırmayınca

Vallahi aynı korku bende de var, ileride pişman olurum gibi yaptırmayınca
Her türlü yaptıracağız o zaman.

Gelen servis düzgün yapar mı korkusu sarıyor. :peeposad2:

Hani kabin içinden ince ince teller geçiyor ya o bakımdan söylüyorum.

Son düzenleme:
Benim 65lik amazondan gelmez belki diyerek 55liği aldım . 2 Aralık görünüyor teslimat. Artık 65lik gelirse 55liği iade ederim veya satarım.

65 lik geldi ama 32.5k
Benim sipariş 15inde idi çok acil olarak gönderin diye aradım Amazon müşteri hizmetlerini. Güvenemedim yine de.
19500e 55lik aldım. 500 de puan geldi.
19 bine 55lik mini Led aldım. Diğeri gelirse mecbur alacağım artık. Duruma göre hareket edeceğim.

@Zalımo bu woofer sorunu için nereden kayıt nereden açtıracağız?

Bende 55 alsammı 65 beklesemmi bilemedim babam 55 e bile büyük diyordu şimdi 65 indirime girerse al diyor

Screenshot_1.webp

@Perfectshot06 ben yandan baktığımda bu süngerleri görebiliyorum nasıl hala titreşim çıkarabiliyor daha ne bandı yapıştıracaklar ki?

61RIQXfiVNL.webp

şu şekilde eva sünger mi kullanmayı unuttular acaba kabin arasında yükselti oluşturacak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,364
Üyeler
184,927
Son üye
fatih0660
Geri