Çok kolay bir işlem dedi buradaki arkadaşlar.üşeniyorum biliyor musun diğer şarkılarda olmuyor gibi sanki servis gelip şimdi sıfır kabinin vidalarını yalama filan yaparsa diye korkuyorum.
13 tane vida var onları söküp arka plastiği çıkarıp woofer kutusu ile kabin arasına sünger koyuyorlardır.Çok kolay bir işlem dedi buradaki arkadaşlar.
korkum şu sapa sağlam çalışan şeye servis gelip zarar verirse sonuçta matkap ile yapıyorlar tork ayarı belli değil bir şey belli değil.Çok kolay bir işlem dedi buradaki arkadaşlar.
Vallahi aynı korku bende de var, ileride pişman olurum gibi yaptırmayınca13 tane vida var onları söküp arka plastiği çıkarıp woofer kutusu ile kabin arasına sünger koyuyorlardır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
korkum şu sapa sağlam çalışan şeye servis gelip zarar verirse sonuçta matkap ile yapıyorlar tork ayarı belli değil bir şey belli değil.
Her türlü yaptıracağız o zaman.Vallahi aynı korku bende de var, ileride pişman olurum gibi yaptırmayınca
Benim sipariş 15inde idi çok acil olarak gönderin diye aradım Amazon müşteri hizmetlerini. Güvenemedim yine de.65 lik geldi ama 32.5k
Bende de böyle.Alıntıyı görüntüle
@Perfectshot06 ben yandan baktığımda bu süngerleri görebiliyorum nasıl hala titreşim çıkarabiliyor daha ne bandı yapıştıracaklar ki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
şu şekilde eva sünger mi kullanmayı unuttular acaba kabin arasında yükselti oluşturacak?