❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Arkadaslar selam. Bende bu cihazin 55inc olanini aldim. Eski (10 yillik) LG las454b soundbarimi verimli olarak bu tvde kullanmaya calisiyorum. Optik baglanti maalesef calismadi. BT ile bagladigimda da ara ara birden ses kendiliginden cok yukseliyordu. Hdmi ile baglamak icinde asagida ki cevirici cihazi buldum. Urun yurtdisi oldugu icin urunun uymamasi durumunda iadeyle ugrasmak istemiyorum. Bilen arkadaslar bu ceviricinin isimi gorup gormeyecegini soyleyebilir mi?

Arkadaslar selam. Bende bu cihazin 55inc olanini aldim. Eski (10 yillik) LG las454b soundbarimi verimli olarak bu tvde kullanmaya calisiyorum. Optik baglanti maalesef calismadi. BT ile bagladigimda da ara ara birden ses kendiliginden cok yukseliyordu. Hdmi ile baglamak icinde asagida ki cevirici cihazi buldum. Urun yurtdisi oldugu icin urunun uymamasi durumunda iadeyle ugrasmak istemiyorum. Bilen arkadaslar bu ceviricinin isimi gorup gormeyecegini soyleyebilir mi?

Hocam konu dışı olacak.
Bu tvden aldım ben de. Gelmedi halen.
Sesi normal kullanıcı olarak idare eder mi.
Çok yüksek müzik dinlemiyorum.
Filmlerde istenilen seviyede bir sesi var mıdır?
Soundbar önerir misiniz illaki.

Son düzenleme:
Bende de bu şekilde normalde de Youtube da falan çok dalga dalga görüntüler ortaya çıkıyor özellikle gride o normal dimi
yerel karartma ayarından dolayı hocam. yüksekteyken böyle dalga görüntüsü oluşturuyor en çok youtube girişte fark ediliyor. şöyle bir mesaj atmıştım konuya ben daha önceden https://forum.donanimarsivi.com/kon...iled-google-tv-27-499tl.1174300/post-10626722
Bende de aynı düşünce oluştu. Ayarları denemek için pek fırsatım olmadı. Hep yaşanan bir durum olmadığı için hangi ayarın direkt etki edip etmedğini anlamak güç. Servis umarım derdimi anlayıp bir bilgilendirme yapabilir.
Adaptive Luma Control ayarını kurcalayın hocam

Dostlar bugun aradılar yarın tv yi getirecez ama kutuda hasar görünüyor dedi kargocu. Burada ne yapmak lazım. Kutuyu böyle alıp servisle mi açmak lazım. Yoksa tutanak tutup direkt değişime mi göndermek lazım

Ben kurdurdum ses testi vs yaptik baslar muazzam problem yok. Ya ben beklentimi yüksek tuttum yada çok cansiz geldi gozume. Tam ayar nasil yapariz buna daha canli goruntu elde etmek icin.

Servisle konuşacağım bakalım ne diyecekler.

e bu cihazin 55inc olanini aldim. Eski (10 yillik) LG las454b soundbarimi verimli olarak bu tvde kullanmaya calisiyorum. Optik baglanti maalesef calismadi. BT ile bagladigimda da ara ara birden ses kendiliginden cok yukseliyordu. Hdmi ile baglamak icinde asagida ki cevirici cihazi buldum. Urun yurtdisi oldugu icin urunun uymamasi durumund

e bu cihazin 55inc olanini aldim. Eski (10 yillik) LG las454b soundbarimi verimli olarak bu tvde kullanmaya calisiyorum. Optik baglanti maalesef calismadi. BT ile bagladigimda da ara ara birden ses kendiliginden cok yukseliyordu. Hdmi ile baglamak icinde asagida ki cevirici cihazi buldum. Urun yurtdisi oldugu icin urunun uymamasi durumund

Galiba en net hangi videoda olduğunu buldum.
Şu müziği açın 15-16. saniyede falan başlıyor zaten ve susmuyor. Testi dolby atmos açık yapın. Kapatınca ses baya azalıyor ama hafif duyuluyor hala.
Servis perşembe kayıt açtı. Hala ne soran var ne eden.

@Abdullah Hacıgül abi sana zahmet olmaz ise sende yapar mısın? Belki sende de vardır.

Galiba en net hangi videoda olduğunu buldum.
Şu müziği açın 15-16. saniyede falan başlıyor zaten ve susmuyor. Testi dolby atmos açık yapın. Kapatınca ses baya azalıyor ama hafif duyuluyor hala.
Servis perşembe kayıt açtı. Hala ne soran var ne eden.

@Abdullah Hacıgül abi sana zahmet olmaz ise sende yapar mısın? Belki sende de vardır.
Problemmi mevcut?

Amazon değişim sürecini bugün başlattı.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-11-24 193514.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-24 193514.webp
    56.4 KB · Hit: 55
Hocam konu dışı olacak.
Bu tvden aldım ben de. Gelmedi halen.
Sesi normal kullanıcı olarak idare eder mi.
Çok yüksek müzik dinlemiyorum.
Filmlerde istenilen seviyede bir sesi var mıdır?
Soundbar önerir misiniz illaki.
TV hoparloru normal kullanimda bence yeterli. Ben tamemen bosta duran soundbari degerlendirmek icin kullanmak istiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,037
Üyeler
185,212
Son üye
kentist
Geri