Neler Yeni

Nintendo switch mi steam deck mi?

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
Oynayabilirsin(!) olmalı bence.
Meçhul bile değil 1-2 yıl sonra AAA oyunalrı açabileceği.
Ayrıca
STEAM DECK BİR EL KONSOLU DEĞİL BÖYLE BOYUTTA VE BÖYLE BATARYALI BİR EL KONSOLU OLMAZ
Switch'deki zelda tarzı grafiklere sahip oyunları 60 fps'de 4 saat oynatıyor. Bir iki yıl sonra da çıkan oyunların sistem gereksinimlerine göre açabilir veya açmayabilir tabii ki, ama eğer deck o oyunları açamıyorsa switch 5 yıllık AAA oyunları bile açamıyor. Switchin içindeki sistem deck'ten kesinlikle daha kötü. Boyutu hakkındaki derdini de anlamadım. Switch'de cebine sığmıyor, bu da. Çantana koyup, metroda çantandan çıkarıp oyun oynayabildikten sonra diğer el konsollarından hiçbir farkı olmuyor. Laptop alıp otobüste oyun oynayamazsın ama bunu oynayabilirsin. Yani bunu alacağına laptop alıp aynı işlevi göremezsin.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Switch'deki zelda tarzı grafiklere sahip oyunları 60 fps'de 4 saat oynatıyor. Bir iki yıl sonra da çıkan oyunların sistem gereksinimlerine göre açabilir veya açmayabilir tabii ki, ama eğer deck o oyunları açamıyorsa switch 5 yıllık AAA oyunları bile açamıyor. Switchin içindeki sistem deck'ten kesinlikle daha kötü. Boyutu hakkındaki derdini de anlamadım. Switch'de cebine sığmıyor, bu da. Çantana koyup, metroda çantandan çıkarıp oyun oynayabildikten sonra diğer el konsollarından hiçbir farkı olmuyor. Laptop alıp otobüste oyun oynayamazsın ama bunu oynayabilirsin. Yani bunu alacağına laptop alıp aynı işlevi göremezsin.
Anlamıyorsunuz.
El konsolu AAA oyun açamaz zaten.
El konsolunun doğasına aykırı.
Steam deck optimize oyunlarla bir el konsolu diye değil normal konsol olarak pazarlansa sorun yoktu ama bu bir el konsolu değil hiç bir el konsolu aaa oyun açamaz.
B uyüzden steam deck rafı erken tozlanıcak.
Switch çıktığından beri AAA oyun gayesi gütmedi ve güdemez.

En İyi Cevap
3
Hocam steam deck deneme gibi bir şey geliyor bana göre alınacaksa bir sonraki nesilden sonra alınabilir. Nintendoyuda kendi özel oyunları için alabilirsiniz. Genel olarak herkes fiyattan şikayetçi olmuş ancak oyunları ucuza almanın yolları var. Almayı düşünürseniz seve seve yardımcı olurum.

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
Anlamıyorsunuz.
El konsolu AAA oyun açamaz zaten.
El konsolunun doğasına aykırı.
Steam deck optimize oyunlarla bir el konsolu diye değil normal konsol olarak pazarlansa sorun yoktu ama bu bir el konsolu değil hiç bir el konsolu aaa oyun açamaz.
B uyüzden steam deck rafı erken tozlanıcak.
Switch çıktığından beri AAA oyun gayesi gütmedi ve güdemez.
Açamaz diye bir şey yok, gördüğün gibi açıyor. Kendi kendine koyduğun hayali sınırlandırmalarla gerçeği eğip bükmenin anlamı yok. Şu ana kadar her itibarlı firma ve kişinin incelemeleri büyük oranda pozitif oldu. Ürünün rezervasyonları sonraki seneye kadar kaydı. Burda el konsolu ne demektir sözlük anlamını tartışmaya gerek yok.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Açamaz diye bir şey yok, gördüğün gibi açıyor. Kendi kendine koyduğun hayali sınırlandırmalarla gerçeği eğip bükmenin anlamı yok. Şu ana kadar her itibarlı firma ve kişinin incelemeleri büyük oranda pozitif oldu. Ürünün rezervasyonları sonraki seneye kadar kaydı. Burda el konsolu ne demektir sözlük anlamını tartışmaya gerek yok.
Merak ettim.
Nasıl açıyordu?
aynen AAA oyunları 720P anca açabiliyordu.
1-2 sene sonra da oynarsın aaa oyunları iyi kalitede kanka.
Kimi oyunlarda fsr ile 30 fps verebiliyor hatta.
Al kanka beni ilgilendirmez.
1-2 yıl sonra elinde kalınca anlarsın.
Ayrıca bir konsola böyle salla başı oyun verilemez.
Her konsol bir oyun çıkıcaksa port eder böyle PC haliyle konulmaz.
Konsol değil bu bildiğiniz pahalı bir işe yaramaz bilgisayar.
Neden mi?
Konsola her oyun port edilir ama bu konsol değil çünkü bildiğiniz PC sürümleri optimize edilemden sunulmuş.
Ayrıca el konsolunun amacı şarjza bağımlı oyun oynamak mı?
CP 77 oyununda 1.5 saat dayanıyordu testlerde.
diyeceksin normal değil mi?
Ulan el konsolu sana istediğin yerde en az 3-4 saat oyun oynatmalı çıkıp bunu söyleme.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,009
İsim
Oğuz Oğuz
Sizce hangisini almak daha mantıklı olur taşınabilir bir konsol istiroyum
nintendo
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama farklı oyunlar var yani nintendo'da olan oyunları beğenmiyorsan gereksiz

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
Merak ettim.
Nasıl açıyordu?
aynen AAA oyunları 720P anca açabiliyordu.
1-2 sene sonra da oynarsın aaa oyunları iyi kalitede kanka.
Kimi oyunlarda fsr ile 30 fps verebiliyor hatta.
Al kanka beni ilgilendirmez.
1-2 yıl sonra elinde kalınca anlarsın.
Ayrıca bir konsola böyle salla başı oyun verilemez.
Her konsol bir oyun çıkıcaksa port eder böyle PC haliyle konulmaz.
Konsol değil bu bildiğiniz pahalı bir işe yaramaz bilgisayar.
Neden mi?
Konsola her oyun port edilir ama bu konsol değil çünkü bildiğiniz PC sürümleri optimize edilemden sunulmuş.
Ayrıca el konsolunun amacı şarjza bağımlı oyun oynamak mı?
CP 77 oyununda 1.5 saat dayanıyordu testlerde.
diyeceksin normal değil mi?
Ulan el konsolu sana istediğin yerde en az 3-4 saat oyun oynatmalı çıkıp bunu söyleme.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İkisi de değil. Deck dandik konsol (bilgisayar). Switch ise oyunları pahalı. Ha konsolu kırarım istediğimi yükler oynarım dersen o başka mevzu.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İkisi yerine Laptop alıp, dizimin üstüne oynardım ben. İkisine de olumlu bakmıyorum.

Top Bottom