Nintendo switch oled alınır mı?

deiinzz

80+
Reaksiyon skoru
0
merhabalar, bir nintendo switch oled almayı düşünüyorum. nintendo konsolları hakkında pek bilgiye sahip değilim. çipli almayı düşünmüyorum. online oyunlar da oynayacağım çünkü. ikinci el alacağım, ama hangi ilanı alsam karar veremedim. çünkü ürünün kilit noktalarını ve neyine bakmam gerektiğini bilmiyorum. siz beni bir aydınlatıp öneri yapabilir misiniz? oyunları da ülke değiştirip alıyormuşuz anladığım kadarıyla.

Hocam çok ucuza bulursanız alın çünkü çoğu oyunda inanılmaz fps drop giriyor ve düşük fpslerde oynamak zorunda kalıyorsunuz. Zelda oyunları bile 45fps civarında oynanıyor. Bende Switch 2 var onun bile fps değerleri beni mutlu etmiyor özellikle dock modunda berbat. Mümkünse switch almayın, illa switch olsun diyorsanız da 2'den aşağısını almayın ikinci el olarak 15-18 arasına var ilanlar. Ülke değiştirme olayını da fixlemişler. Ben neredeyse tüm ülkeleri denedim sadece almanya ve USA üzerinden alışveriş yapabildim. Arjantin, Japonya ve Honk Kong için kredi kartımı kabul etmedi.

bende switch oled var 2.el çipli aldım 10kya 3 ay önce. çipsizini bilmiyorum dediğin gibi hangi ülke ucuzsa oradan alıyorlar. el konsolları genel olarak indie oyunlar için çok iyi ben özellikle hades 2 oynuyorum

Hocam çok ucuza bulursanız alın çünkü çoğu oyunda inanılmaz fps drop giriyor ve düşük fpslerde oynamak zorunda kalıyorsunuz. Zelda oyunları bile 45fps civarında oynanıyor. Bende Switch 2 var onun bile fps değerleri beni mutlu etmiyor özellikle dock modunda berbat. Mümkünse switch almayın, illa switch olsun diyorsanız da 2'den aşağısını almayın ikinci el olarak 15-18 arasına var ilanlar.
valla hocam böyle demene şaşırdım. çoğu izlediğim veya sorduğum kişi drop yaşamadığını söyledi. senin switch 2 den memnun kalmaman da ekstra şaşırttı. fps değeri çok önemli değil benim için, 7 inç ekran için 45 fps yeter zaten. drop girmemesi önemli bir şey. ve dediğim gibi kafamdaki soruların gitmesi gerek. aynı fiyata çok ilan var hangisini alsam bilmiyorum. switch 2 fiyatına çıkmak istemiyorum çok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende switch oled var 2.el çipli aldım 10kya 3 ay önce. çipsizini bilmiyorum dediğin gibi hangi ülke ucuzsa oradan alıyorlar. el konsolları genel olarak indie oyunlar için çok iyi ben özellikle hades 2 oynuyorum
teşekkürler hocam. çipli de alabilirim, fakat uğraşmak pek istemiyorum. online oynayacağım oyunlar da var çünkü. konsolun başında saatler de getirmeyeceğim. ara sıra takılayım istiyorum sadece, pc satıp geçicem o derece sıkıldım artık pcden falan. farklı bir şey ve taşınabilir bir şey istiyorum artık. oyun fiyatları da indirimle çok pahalı değil zaten.

valla hocam böyle demene şaşırdım. çoğu izlediğim veya sorduğum kişi drop yaşamadığını söyledi. senin switch 2 den memnun kalmaman da ekstra şaşırttı. fps değeri çok önemli değil benim için, 7 inç ekran için 45 fps yeter zaten. drop girmemesi önemli bir şey. ve dediğim gibi kafamdaki soruların gitmesi gerek. aynı fiyata çok ilan var hangisini alsam bilmiyorum. switch 2 fiyatına çıkmak istemiyorum çok.
sizin tercihiniz hocam oda arkadaşımda da switch oled var hatta zelda edition koleksiyonluk diye almış onunkini de deneyimledim kendiminkiyle karşılaştırmak için. Yükleme süreleri daha uzun ve dediğim gibi fps. Onun dışında normal herhangi bir sd kart ile depolama artırılabilmesi çok iyi switch 1 serisinde (switch 2de sd extreme tarzı yeni bir teknoloji istiyor normal sdyi kabul etmiyor.) ve fiyatı daha uygun tabi ki. Sizin için switch oled daha iyi bu şartlarda.

sizin tercihiniz hocam oda arkadaşımda da switch oled var hatta zelda edition koleksiyonluk diye almış onunkini de deneyimledim kendiminkiyle karşılaştırmak için. Yükleme süreleri daha uzun ve dediğim gibi fps. Onun dışında normal herhangi bir sd kart ile depolama artırılabilmesi çok iyi switch 1 serisinde (switch 2de sd extreme tarzı yeni bir teknoloji istiyor normal sdyi kabul etmiyor.) ve fiyatı daha uygun tabi ki. Sizin için switch oled daha iyi bu şartlarda.
bence de hocam. dediğim gibi fps veya görüntü takıntım çok yoktur. peki sence alınacak cihazda nelere dikkat etmeliyim. ne kadar süre kullanılmış olmalı mesela en fazla.

bence de hocam. dediğim gibi fps veya görüntü takıntım çok yoktur. peki sence alınacak cihazda nelere dikkat etmeliyim. ne kadar süre kullanılmış olmalı mesela en fazla.
Hocam kullanım süresi çok fark etmiyor ama ekran çok hızlı çiziliyor ben aldım aldıktan 2 hafta sonra ekran koruyucuya geçtim ama o süre zarfında bile 3-5 çizik oluştu. Bu çizikler 2. el piyasasında inanılmaz etkiliyor. Sanırım switch 2'deki özel koruyucu katman çiziliyor Switch oled'de bu var mı bilmiyorum. Kısacası ekran çizik olmasın. Pil ölmüş olmasın fabrika verisine göre 4-9 saat arası pil biçmişler ama 9 saat gitmesine imkan yok. En az 4 saat giden bir model iş görür. Bir de usb portu sağlamsa çok iyi olur.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkürler hocam. çipli de alabilirim, fakat uğraşmak pek istemiyorum. online oynayacağım oyunlar da var çünkü. konsolun başında saatler de getirmeyeceğim. ara sıra takılayım istiyorum sadece, pc satıp geçicem o derece sıkıldım artık pcden falan. farklı bir şey ve taşınabilir bir şey istiyorum artık. oyun fiyatları da indirimle çok pahalı değil zaten.
https://www.nintendo.com/en-gb/Search/Search-299117.html?f=147394-5-10-72-6955 oyunları pahalı bu arada çiplide asıl hiç uğraşmıyorsun kendi korsan mağazası var oradan indiriyorsun oyunları

arkadaşlar bu oyunları farklı ülkelerde alıyoruz ya. bazı ülkeler sıkıntı çıkarıyormuş. sıkıntı çıkmayan rahatça alabileceğim ülkeleri söyleyebilme imkanınız var mıdır

merhabalar, bir nintendo switch oled almayı düşünüyorum. nintendo konsolları hakkında pek bilgiye sahip değilim. çipli almayı düşünmüyorum. online oyunlar da oynayacağım çünkü. ikinci el alacağım, ama hangi ilanı alsam karar veremedim. çünkü ürünün kilit noktalarını ve neyine bakmam gerektiğini bilmiyorum. siz beni bir aydınlatıp öneri yapabilir misiniz? oyunları da ülke değiştirip alıyormuşuz anladığım kadarıyla.
Ustam Çipli alın bilen birinden. Sırf online için 30 fps oynamaya değmez çünkü. Benim oled Çipli tüm oyunlar sabit 60fps.

Geri