groovy pancake
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 683
bence birşeyi ayrıntılı öğrenmeden ona karşı olamazsın sadece önyargılı olmuş olursun teşekkürler
bence birşeyi ayrıntılı öğrenmeden ona karşı olamazsın sadece önyargılı olmuş olursun teşekkürler
Ben 1145 tane izledim.![]()
he wollahboydan foto atim mi reis sakinleşirsin
Lan uglim beni niye ifşa ediyorsunuz ĞAlıntıyı görüntüle
Buradan da kaldırmışsın.
İyi bari güzel. İzle butonuna basayım. Hem anime de yok, takip etmem için güzel bir neden.
Animeler çöptür. İnsanlara bir şey katmaz izlemek boş vakit kaybı.
Futbol bir spordur. Sporun sağlığa katkılarını bilmeyen yoktur sanırsam.aynı futbol gibi
kumar yanı da vardır kumarın zararlarını bilmeyen yoktur sanırsamFutbol bir spordur. Sporun sağlığa katkılarını bilmeyen yoktur sanırsam.
Kumar tarafı buradaki çoğu kişiyi alakadar etmiyor.(18 yaş altı olması nedeniyle) Boş yapıyorsun.kumar yanı da vardır kumarın zararlarını bilmeyen yoktur sanırsam
teşekkürler yalnız anime de bir sanattır ve sanat kötülenemezKumar tarafı buradaki çoğu kişiyi alakadar etmiyor.(18 yaş altı olması nedeniyle) Boş yapıyorsun.
Nesi sanat? Sanat insanlara bir şeyler katar. Animeler de ki sanat ne? İki Japon'un birbiriyle aşkı mı? İzlemedim, izlemem önermemde. Onun yerine gidip kitap okusunlar.teşekkürler yalnız anime de bir sanattır ve sanat kötülenemez