DeveloperRedneck
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,770
Hayırlı olsun .d realme mi kullanıcan bunu muAldık dayanamadım
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun .d realme mi kullanıcan bunu muAldık dayanamadım
Alıntıyı görüntüle
Bakıcam belki Anneme veririmHayırlı olsun .d realme mi kullanıcan bunu mu
128 gb ve 4500mah dışında bi eksiği yok gibi ya izlediğim videolara göreBakıcam belki Anneme veririm
Pili benim gt2 den iyi gider128 gb ve 4500mah dışında bi eksiği yok gibi ya izlediğim videolara göre
4500mah az, nos da çok verimli değil diyolar ama 778g+ verimliliği kurtarıyomuş herhalde 1 günü çıkarırsa normal kullanımda kafiPili benim gt2 den iyi gider
hocam 9499tl ye nasıl aldın kupon ile falan mı ? 9999tl gözüküyor şu an2 gündür gidip geliyorum arada kaldim, alsam mı diye.
Edit: Bir halt yedik aldık. A16 satar üstüne biraz ekleriz artık. Denemek istediğim bir telefondu.
Alıntıyı görüntüle
Harbi nasıl 9499a aldın. Vergisiz telefon baremine girmiş2 gündür gidip geliyorum arada kaldim, alsam mı diye.
Edit: Bir halt yedik aldık. A16 satar üstüne biraz ekleriz artık. Denemek istediğim bir telefondu.
Alıntıyı görüntüle
Harbi nasıl 9499a aldın. Vergisiz telefon baremine girniş2 gündür gidip geliyorum arada kaldim, alsam mı diye.
Alıntıyı görüntüle
Link atar mısın?hocam 9499tl ye nasıl aldın kupon ile falan mı ? 9999tl gözüküyor şu an
Arkadaşlar 10k olan linki atar mısınız bende 12k görünüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Link atar mısın?
devlet desteğinden faydalanabilmek için sordum 9500tl altı gözükmesi lazım faturadahttps://www.pazarama.com/nothing-ph...JpGzupkz5flzUGg_fEgBuAgzLBc4RL5zfrpzhZXOoW-SH
Ziraat kart veya garanti 500tl iade alabilirsiniz varsa kart.