Nvıdıa App sizce kullanılmalımıdır

Reaksiyon skoru
5
dostlarım ekran kartı rtx 3050 nvıdıa app indirip kullanmak istiyorum sizce indiriyimmi DLSS 4.5 gelmiş oyunlarda fark olurmu

dostlarım ekran kartı rtx 3050 nvıdıa app indirip kullanmak istiyorum sizce indiriyimmi DLSS 4.5 gelmiş oyunlarda fark olurmu
Nvidia app tabii ki kullanman gerek. Sürücü güncellemesini nasıl yapacaksın? :D

Niye 15 günde bir ona bakıyosun ki adamlar uygulamasını yapmış
Oto update mahvedevbiliyor. Manuel 2-3 update geriden her zaman en iyisidir. Gerçi Nvidia da bu durum nadir, bende fazla bir şey bozmadı.

Oradaki ayar fln gerekli değilse gerek yok. İndirip güncellemeyide kapatabilirsin, haber verir yeter, benimki gibi. Arkada açık olmasını istemiyorsan çıkış yaparsın 🤨

kanka zaten 15 günde bir nvıdıa sürücü güncellemesi çıkıyor nvıdıanın sitesinden takip ediyorum
Oradan bakmana gerek yok, yayınlandığında app e geliyor zaten. DLSS için de indirmen gerek.

Oto update mahvedevbiliyor. Manuel 2-3 update geriden her zaman en iyisidir. Gerçi Nvidia da bu durum nadir, bende fazla bir şey bozmadı.

Lazım değilse gerek yok.
Zaten otomatik indirmiyor ki bana bildirim geliyor istediğim zaman indiriyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,439
Üyeler
187,678
Son üye
Gamer1090
Geri