los_anqeles
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
dostlarım ekran kartı rtx 3050 nvıdıa app indirip kullanmak istiyorum sizce indiriyimmi DLSS 4.5 gelmiş oyunlarda fark olurmu
Nvidia app tabii ki kullanman gerek. Sürücü güncellemesini nasıl yapacaksın?dostlarım ekran kartı rtx 3050 nvıdıa app indirip kullanmak istiyorum sizce indiriyimmi DLSS 4.5 gelmiş oyunlarda fark olurmu
kanka zaten 15 günde bir nvıdıa sürücü güncellemesi çıkıyor nvıdıanın sitesinden takip ediyorumNvidia app tabii ki kullanman gerek. Sürücü güncellemesini nasıl yapacaksın?![]()
Oto update mahvedevbiliyor. Manuel 2-3 update geriden her zaman en iyisidir. Gerçi Nvidia da bu durum nadir, bende fazla bir şey bozmadı.Niye 15 günde bir ona bakıyosun ki adamlar uygulamasını yapmış
Oradaki ayar fln gerekli değilse gerek yok. İndirip güncellemeyide kapatabilirsin, haber verir yeter, benimki gibi. Arkada açık olmasını istemiyorsan çıkış yaparsındostlarım ekran kartı rtx 3050 nvıdıa app indirip kullanmak istiyorum sizce indiriyimmi DLSS 4.5 gelmiş oyunlarda fark olurmu
Oradan bakmana gerek yok, yayınlandığında app e geliyor zaten. DLSS için de indirmen gerek.kanka zaten 15 günde bir nvıdıa sürücü güncellemesi çıkıyor nvıdıanın sitesinden takip ediyorum
Zaten otomatik indirmiyor ki bana bildirim geliyor istediğim zaman indiriyorumOto update mahvedevbiliyor. Manuel 2-3 update geriden her zaman en iyisidir. Gerçi Nvidia da bu durum nadir, bende fazla bir şey bozmadı.
Lazım değilse gerek yok.
Yep, ancak oto ayarıda vardı sanırımZaten otomatik indirmiyor ki bana bildirim geliyor istediğim zaman indiriyorum