Neler Yeni

Rehber Oda tasarlama rehberi

OdinSonThoR

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,329
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ankaralılardan iyi kimse bilemez bu RGB işini...
İltifat için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla para işi ama ben bu yaz odamı boyatıyorum ve arkadaşımla bütün odayı led yapıyoruz neden mi
Çünkü Angara kanım rgb akıyor

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bu rehberimde odanızı nasıl daha çok diskoya benzetebilirsiniz onu göstericem. Şaka şaka. Hadi başlayalım.
1-Bilgisayar
Bilgisayardan başlayalım. Tabi RGB denildiğinde ilk bilgisayar gelir. Güzel bir görüntü istiyorsanız aşağıdaki parçaları almaya özen gösterin.(tıpkı @cfranko gibi.)
a-Anakart;
Anakartda RGB olsada olur olmasa da olur lakin alabiliyorsanız alın. Bknz=ROG B550-E
b-Ram;
RGB ramler cidden güzel duruyor. Öneri oalrak vengence RGB verebilirim ama overclock potansiyelleri kötü. OC isteyenler Cruciall ballistix, Trident Z Neo, D60 a falan bakabilir onlarda güzel gözüküyor.
c-Soğutucu;
Bütçeniz varsa sıvı soğutucular görünüş olarak her zaman önde. İlla kule tipi dersenizde fanı RGB olsun derim.
d-Kasa;
Kasa oalrak ARGB bir kasa seçmeniz her zaman iyidir. Bknz:TD500
e-Ekran kartı;
Rog Palit game rock gibi modellere bakabilirsiniz.
f-Kablolar
30K bütçeniz falan varsa ARGB sleeved kablo öneririm. Yoksa phanteksin renkli kablolarına bakabilirsiniz.
RGB SSD önermiyorum ısınıyorlar genelde. RGB PSU ya da gerek yok bence. Kasanın içine RGB LED de döşeyebilirsiniz.
Kasa bu kadardı.
Sonuç: @cfranko
Alıntıyı görüntüle
2-Monitör
RGB monitör önermem lakin güzel gözükmesi için boyutuna önem verebilirsiniz ultra wide gibi ayaklarda önemli tabi. Ayak gözükmemesi için stand alabilirsiniz. Köşesizlerde bir hoş.
3-Ekipmanlar;
Klavye olarak ARGB li bir klavye alabilirsiniz bütçeniz varsa corsair steelseries razer öneririm. mouse du argb öneriyorum. mousepad de ARGB olursa tadından yenmez. Kulaklığı RGB almayın bence :D.
4-Masanızın arkasına LED döşeyin!
5-Monitörününüzün arkasına LED döşeyin!
6- Monitörün üstüne duvar rafı veya tablo alabilirsiniz.
7-Arduino ile bütün cihazları eşleyip işlerinizi kollaylaştırıp apple home gibi uygulamalardan kontrol edebilirsiniz.
8-Gitar gitar odada güzel durabilir.
9-Philips HUE çok pahalılar ama bütçesi olan bakabilir.
10-Yatağınızın altına RGB LED döşeyebilirsiniz.
11-Oyuncu koltuğu alabilirsiniz.
12-Nanoleaf ile duvarınızı ışıklandırabilirsiniz.
13-Corsairin masa aydınlatma çubuğuna bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Sanırım bu kadardı. Konuya Ankaralılar toplanır şimdi.
RGB sevip durumu olanlar için güzel rehber.

T.P.G.

80+ Titanium
Bu rehberimde odanızı nasıl daha çok diskoya benzetebilirsiniz onu göstericem. Şaka şaka. Hadi başlayalım.
1-Bilgisayar
Bilgisayardan başlayalım. Tabi RGB denildiğinde ilk bilgisayar gelir. Güzel bir görüntü istiyorsanız aşağıdaki parçaları almaya özen gösterin.(tıpkı @cfranko gibi.)
a-Anakart;
Anakartda RGB olsada olur olmasa da olur lakin alabiliyorsanız alın. Bknz=ROG B550-E
b-Ram;
RGB ramler cidden güzel duruyor. Öneri oalrak vengence RGB verebilirim ama overclock potansiyelleri kötü. OC isteyenler Cruciall ballistix, Trident Z Neo, D60 a falan bakabilir onlarda güzel gözüküyor.
c-Soğutucu;
Bütçeniz varsa sıvı soğutucular görünüş olarak her zaman önde. İlla kule tipi dersenizde fanı RGB olsun derim.
d-Kasa;
Kasa oalrak ARGB bir kasa seçmeniz her zaman iyidir. Bknz:TD500
e-Ekran kartı;
Rog Palit game rock gibi modellere bakabilirsiniz.
f-Kablolar
30K bütçeniz falan varsa ARGB sleeved kablo öneririm. Yoksa phanteksin renkli kablolarına bakabilirsiniz.
RGB SSD önermiyorum ısınıyorlar genelde. RGB PSU ya da gerek yok bence. Kasanın içine RGB LED de döşeyebilirsiniz.
Kasa bu kadardı.
Sonuç: @cfranko
Alıntıyı görüntüle
2-Monitör
RGB monitör önermem lakin güzel gözükmesi için boyutuna önem verebilirsiniz ultra wide gibi ayaklarda önemli tabi. Ayak gözükmemesi için stand alabilirsiniz. Köşesizlerde bir hoş.
3-Ekipmanlar;
Klavye olarak ARGB li bir klavye alabilirsiniz bütçeniz varsa corsair steelseries razer öneririm. mouse du argb öneriyorum. mousepad de ARGB olursa tadından yenmez. Kulaklığı RGB almayın bence :D.
4-Masanızın arkasına LED döşeyin!
5-Monitörününüzün arkasına LED döşeyin!
6- Monitörün üstüne duvar rafı veya tablo alabilirsiniz.
7-Arduino ile bütün cihazları eşleyip işlerinizi kollaylaştırıp apple home gibi uygulamalardan kontrol edebilirsiniz.
8-Gitar gitar odada güzel durabilir.
9-Philips HUE çok pahalılar ama bütçesi olan bakabilir.
10-Yatağınızın altına RGB LED döşeyebilirsiniz.
11-Oyuncu koltuğu alabilirsiniz.
12-Nanoleaf ile duvarınızı ışıklandırabilirsiniz.
13-Corsairin masa aydınlatma çubuğuna bakabilirsiniz.

Sanırım bu kadardı. Konuya Ankaralılar toplanır şimdi.
Para daha güzel gözüküyor banka hesabında ama ordan çıkınca pek hoş olmuyor biliyon mu?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Benim kasam pavyon gibi olsa yeter çünkü zaten Ankara'dayım. Yani zaten koca bir pavyon da oturuyorum sayılır. Bir de benim odamın pavyon olmasına gerek yok.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
haro
Boş iş. Lafa gelince agaçları kesmeyin küresel ısınma var dersiniz. Rgb nin yakacagı elektrikten ne olacak demeyin. 1 milyon kişinin RGB'sini kapatmasıyla dünyanın elektrigi ve parası cebimizde kalır. Şiddetle kınıyorum RGB'yi.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Boş iş. Lafa gelince agaçları kesmeyin küresel ısınma var dersiniz. RGB nin yakacagı elektrikten ne olacak demeyin. 1 milyon kişinin RGB'sini kapatmasıyla dünyanın elektrigi ve parası cebimizde kalır. Şiddetle kınıyorum RGB'yi.
Elektrik sınırsız ve doğaya zararı yok. O yüzden gerek yok.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Boş iş. Lafa gelince agaçları kesmeyin küresel ısınma var dersiniz. RGB nin yakacagı elektrikten ne olacak demeyin. 1 milyon kişinin RGB'sini kapatmasıyla dünyanın elektrigi ve parası cebimizde kalır. Şiddetle kınıyorum RGB'yi.
Duyar kasma

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
Enes
Bende konu anlatımlı bişey vardır diye bir bakiyim dedim.. Eline sağlık.

Top Bottom